- Член од
- 13 ноември 2016
- Мислења
- 527
- Поени од реакции
- 1.132
Ne treba ni mi da preterujemo,odmerenost uvek dobro dodje.Covek brani svoje,i mi bi zar ne.DO JAJA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba ni mi da preterujemo,odmerenost uvek dobro dodje.Covek brani svoje,i mi bi zar ne.DO JAJA
Tako je.. Nijednom riječi nisam rekao da imam bazu podataka od tvvivet... Neke imam ali njegovu ne..mozda @dux4 samo hipoteticki govori![]()
I ja sam interesiran za te EPG ako može.Luc+luc i ostali ajde pomozite dajte mi epg-url za clientportal i mytvfun m3u listu za siptv.
Da preskocimo te teske teme![]()
Najdobra opcija Android TV si prefrlas iptv app i tv lista vo nego i kraj.Имам Самсунг Смарт ТВ со Tizen оперативен систем. Има ли некоја апликација со Tizen OS да инсталирам за да после прикачам некоја ТВ листа?
Ajde pošalji na skajp jednu "original"Znam ja da ima tvviet naloga kod ljudi koji to ne placaju... Neki imaju neku mac adresu, netko je dobio nalog, netko pogodio password i slicno... Ne trazim jedan po jedan da gasim jer sta fali ako netko povremeno pogleda, nije smak svijeta. Nitko tvviet naloge ne dijeli da me nesto sad remeti u radu. Cak i pisem povremeno sa ljudima koji imaju nalog, a ne pitam ih ni odakle im ni nista.
Stvar je cisto uopstena zasto sam i pisao, a to je da se pojavljuje fenomen forumaskih nasilnika da tako kazem. Ono kao evo ti si bespomocan, mali covjek, a ja sam dosao ovdje da ti pokazem sta ja mogu, a ti mi ne mozes nista. Ovo sto dux kaze da ima baze, uopste ne mislim na njega, nego na fenomen ovakvog nekog pisanja par postova iznad. Tko razumije - razumije...
Ja postujem covjeka koji moze uci u panel i skinuti sve sto ima i slicno jer je ipak i to znanje i trud... Ne postujem ljude koji globalno glume nekog frajera i mafijasa na intenretu, a u realnosti nigdje veze. Eno neki je cak stavio nick panelrasturac ili kako li se vec zove. hahahahaha
Ja ga gledam na OTT NavigatoruDali neko zna u kojoj aplikaciji za android box se moze gledati portal i slicni njemu http://proiptv.magiptv.net:88/stalker_portal/c/ , hvala svima koji pomognu.
Na TiviMateDali neko zna u kojoj aplikaciji za android box se moze gledati portal i slicni njemu http://proiptv.magiptv.net:88/stalker_portal/c/ , hvala svima koji pomognu.
Poslat cu ti ja "original", al posto covjeka imas na skype valjda ste si dobri pa ne bih htio talasati.Ajde pošalji na skajp jednu "original"
Radi se o ovom stalkeru i nemogu nigde da ga instaliram http://nedlion.work:1551/stalker_portal/cJa ga gledam na OTT Navigatoru
Eto,moze i mirnim tonom.Verujem svi koji imaju neku adresu povremeno gledaju,pa sta...nije o glavu.Znam ja da ima tvviet naloga kod ljudi koji to ne placaju... Neki imaju neku mac adresu, netko je dobio nalog, netko pogodio password i slicno... Ne trazim jedan po jedan da gasim jer sta fali ako netko povremeno pogleda, nije smak svijeta. Nitko tvviet naloge ne dijeli da me nesto sad remeti u radu. Cak i pisem povremeno sa ljudima koji imaju nalog, a ne pitam ih ni odakle im ni nista.
Stvar je cisto uopstena zasto sam i pisao, a to je da se pojavljuje fenomen forumaskih nasilnika da tako kazem. Ono kao evo ti si bespomocan, mali covjek, a ja sam dosao ovdje da ti pokazem sta ja mogu, a ti mi ne mozes nista. Ovo sto dux kaze da ima baze, uopste ne mislim na njega, nego na fenomen ovakvog nekog pisanja par postova iznad. Tko razumije - razumije...
Ja postujem covjeka koji moze uci u panel i skinuti sve sto ima i slicno jer je ipak i to znanje i trud... Ne postujem ljude koji globalno glume nekog frajera i mafijasa na intenretu, a u realnosti nigdje veze. Eno neki je cak stavio nick panelrasturac ili kako li se vec zove. hahahahaha
Eto sad.. O ovom ili onom.. Stavio si dva razlićita.. Idu oba preko id sn i modelaRadi se o ovom stalkeru i nemogu nigde da ga instaliram http://nedlion.work:1551/stalker_portal/c
Nije se još javio.. Valjda je čovjek u poslu..Poslat cu ti ja "original", al posto covjeka imas na skype valjda ste si dobri pa ne bih htio talasati.
Inace, doticni gospodin, vlasnik vieta cesto podijeli naloge ljudima u potrebi, nikad nije bio problem sto se njega tice tako da...