Znam ja da ima tvviet naloga kod ljudi koji to ne placaju... Neki imaju neku mac adresu, netko je dobio nalog, netko pogodio password i slicno... Ne trazim jedan po jedan da gasim jer sta fali ako netko povremeno pogleda, nije smak svijeta. Nitko tvviet naloge ne dijeli da me nesto sad remeti u radu. Cak i pisem povremeno sa ljudima koji imaju nalog, a ne pitam ih ni odakle im ni nista.
Stvar je cisto uopstena zasto sam i pisao, a to je da se pojavljuje fenomen forumaskih nasilnika da tako kazem. Ono kao evo ti si bespomocan, mali covjek, a ja sam dosao ovdje da ti pokazem sta ja mogu, a ti mi ne mozes nista. Ovo sto dux kaze da ima baze, uopste ne mislim na njega, nego na fenomen ovakvog nekog pisanja par postova iznad. Tko razumije - razumije...
Ja postujem covjeka koji moze uci u panel i skinuti sve sto ima i slicno jer je ipak i to znanje i trud... Ne postujem ljude koji globalno glume nekog frajera i mafijasa na intenretu, a u realnosti nigdje veze. Eno neki je cak stavio nick panelrasturac ili kako li se vec zove. hahahahaha