Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Самсунг Смарт ТВ со Tizen оперативен систем. Има ли некоја апликација со Tizen OS да инсталирам за да после прикачам некоја ТВ листа?
Iz ličnog iskustva mislim da ne postoji takav plejer a da je trajno rješenje. Dok nisam kupio box ssiptv mi je radio posao a sad ga ni ne palim.

Имам Самсунг Смарт ТВ со Tizen оперативен систем. Има ли некоја апликација со Tizen OS да инсталирам за да после прикачам некоја ТВ листа?
Najdobra opcija Android TV si prefrlas iptv app i tv lista vo nego i kraj.
Na Smart TV dali voopsto ima opcija za da snimas bilo sto vo TV ..
(Prethodno koristev Android BOX i ne me bendisa bas)

Znam ja da ima tvviet naloga kod ljudi koji to ne placaju... Neki imaju neku mac adresu, netko je dobio nalog, netko pogodio password i slicno... Ne trazim jedan po jedan da gasim jer sta fali ako netko povremeno pogleda, nije smak svijeta. Nitko tvviet naloge ne dijeli da me nesto sad remeti u radu. Cak i pisem povremeno sa ljudima koji imaju nalog, a ne pitam ih ni odakle im ni nista.

Stvar je cisto uopstena zasto sam i pisao, a to je da se pojavljuje fenomen forumaskih nasilnika da tako kazem. Ono kao evo ti si bespomocan, mali covjek, a ja sam dosao ovdje da ti pokazem sta ja mogu, a ti mi ne mozes nista. Ovo sto dux kaze da ima baze, uopste ne mislim na njega, nego na fenomen ovakvog nekog pisanja par postova iznad. Tko razumije - razumije...

Ja postujem covjeka koji moze uci u panel i skinuti sve sto ima i slicno jer je ipak i to znanje i trud... Ne postujem ljude koji globalno glume nekog frajera i mafijasa na intenretu, a u realnosti nigdje veze. Eno neki je cak stavio nick panelrasturac ili kako li se vec zove. hahahahaha

Luc+luc, budi miran, vjeruj ti meni od svih ovih naših iptv forumaša a ima ih na stotine ima mozda 3-4 koji nesto malo više znaju, ali i oni ne do te mjere da mogu da uđu đe hoće bez problema.
Moze se uči u neke panele ali to nije neka velika znanost toga koji uđe vec neznanost ili nedovoljna zastita gazde tog panela koji je ostavio.....

Envoyé de mon M2101K6G en utilisant Tapatalk

cgmne je pravo napisao znanje se plaća a neznanje još više plaća, puno portala se gleda besplatno i to gazde znaju i puštaju da se gleda zato to treba poštovati a što se tiče prijetnji, vrijeđanja jadna je ta osoba i ne treba ga ni spominjati.

Znam ja da ima tvviet naloga kod ljudi koji to ne placaju... Neki imaju neku mac adresu, netko je dobio nalog, netko pogodio password i slicno... Ne trazim jedan po jedan da gasim jer sta fali ako netko povremeno pogleda, nije smak svijeta. Nitko tvviet naloge ne dijeli da me nesto sad remeti u radu. Cak i pisem povremeno sa ljudima koji imaju nalog, a ne pitam ih ni odakle im ni nista.

Stvar je cisto uopstena zasto sam i pisao, a to je da se pojavljuje fenomen forumaskih nasilnika da tako kazem. Ono kao evo ti si bespomocan, mali covjek, a ja sam dosao ovdje da ti pokazem sta ja mogu, a ti mi ne mozes nista. Ovo sto dux kaze da ima baze, uopste ne mislim na njega, nego na fenomen ovakvog nekog pisanja par postova iznad. Tko razumije - razumije...

Ja postujem covjeka koji moze uci u panel i skinuti sve sto ima i slicno jer je ipak i to znanje i trud... Ne postujem ljude koji globalno glume nekog frajera i mafijasa na intenretu, a u realnosti nigdje veze. Eno neki je cak stavio nick panelrasturac ili kako li se vec zove. hahahahaha
Ajde pošalji na skajp jednu "original"

Ajde pošalji na skajp jednu "original"
Poslat cu ti ja "original", al posto covjeka imas na skype valjda ste si dobri pa ne bih htio talasati.
Inace, doticni gospodin, vlasnik vieta cesto podijeli naloge ljudima u potrebi, nikad nije bio problem sto se njega tice tako da...

Eto,moze i mirnim tonom.Verujem svi koji imaju neku adresu povremeno gledaju,pa sta...nije o glavu.
Ali i gresis sto se tice panela,ima on mnogo toga i ne siri.Povremeno se sepuri...pa sta i to je prihvatljivo.Moras priznati mi stari ne unistavamo...Ponekad se pojavi neki novi...i dok je interesantno ili ima zelju za dokazivanjem umeju i da preteraju to stoji.
Jasno je da sve vidis i moses reagovati ali inat ne pomaze.Ne treba ni da delis sakom i kapom al mozes ponekad istrpit nekog padobranca.I licno mislim da tebe u zadnje vreme ne diraju puno...razmisli zasto...nije zbog tvojih zastita.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom