@gasans
На форумот постои систем на приватни пораки. Ако сакаш нешто лично некого да го прашаш, користи го тој систем.
Не сме должни да ги читаме твоите размислувања кои не се поврзани со темава.
@gasans
На форумот постои систем на приватни пораки. Ако сакаш нешто лично некого да го прашаш, користи го тој систем.
Не сме должни да ги читаме твоите размислувања кои не се поврзани со темава.
Svaki exyu panel ma koliko bio dobar ima isti fond filmova i serija.Neki dodaju nove relativno brže , neki kasnije.Ako koristiš strane liste onda trebaš tražiti prevode preko vanjskog playera,Zbog toga ja koristim Stremio godinama, Besplatan je program za Windows, Mac, Linux , Android i iOS i ima bazu svih mogucih filmova i serija čak i onih koji su trenutno u bioskopu Ima cast ka Chromecast uređaju ,cast prevoda bez dodatnih dekodiranja, integracija sa Trakt servisom i još mnogo toga kroz razne dodatke .Veoma je lak za podešavanje. Kod mene radi perfektno preko android boxa u rezoluciji koju odaberem i što je posebno na njemu da po odabiru jezika i titlova, prevodi se automatski a po želji titlove možemo promijeniti u neki drugi jezik.
Sve to je u redu ali mene interesuje za smart tv...android tv još nemam a to sa android boxovima(miševi, kablovi,)mi je cisto .ranje...
Lijepo je kad ima dobra lista sa kanala+ vod i serije... Zasad clientportal je nešto najbolje šta sam sreo...
Sve to je u redu ali mene interesuje za smart tv...android tv još nemam a to sa android boxovima(miševi, kablovi,)mi je cisto .ranje...
Lijepo je kad ima dobra lista sa kanala+ vod i serije... Zasad clientportal je nešto najbolje šta sam sreo...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.