Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
6 мај 2017
Мислења
1.391
Поени од реакции
2.841
netrebaju ti sve te OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....) , niti kojekakve modificirane ili krakovane ili sta ti ja znam koje verzije. OB je "open source" softver i mozes ga skinuti sa sajta autora, zadnja oficijalna a ujedno i zadnja verzija je
OB 1.2.2#707
OB2 0.1.28
jedino sto trebas dodati to jest promeniti je Environment.ini, i to samo u slucaju ako hoces da skeniras mac adrese, trebas dodati Regex za MAC (od toga ti zavisi ishod skeniranja) ako ti zatreba to ti mogu poslati u poruci.
sto se tice configa, OB koristi .loli i nema razlike koja je verzija OB1, ali se razlikuje od OB2 koji koristi .opk datoteku (sto je u stvari rar datoteka)
da ne duzim previse, ako ti treba neka pomoc, posalji PP
pozdrav
Izvrsno,jasno rečeno, vidi se da si za ovu materiju majstor i šire!!!!!!
Živ i zdrav bio!
 
Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
Pozdrav dobrim ljudima.
Info u svezi skeniranja sa OB:

Posto postoji par razlicitih verzija od OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....).,tako postoji i mnogo config za njih.Sve ove objavljene config ne mogu da rade na svim OB i zato se nemojte iznenaditi kada vam se sa vasom config na vasem OB ne nade nista(Postoje config i da rade na svima).Znaci neke config se moraju izmijeniti da bi radile na odredenom OB.E sada je pitanje ko to zna izmijeniti?

Pozdrav
Автоматски споено мислење:

Imam par listi za one koji zive u Njemackoj posto im nece trebati Vpn.(Ex)

Samo par;)
Mala digresija na ovo gore, kad dobijete loli fajl koji je mozda pravljen za drugu verziju OB jednostavno obrisite one Auto Redirect i slicne gluposti iza linije u kojoj je neki get ili post upit, ucitajte u svoju verziju OB i picite dalje, samo snimite promjene.
 
Член од
8 април 2017
Мислења
1.842
Поени од реакции
3.093
Istina,ali kako srce zaigra kad nekom pomognes....il to samo meni treperi...moracu kod kardiologa. ;)

Nego sta bi sa Burmanom....ziv li si.
Nisi skužio.. Ovo sto je napisao da ima je iz jednog foruma gdje platiš 10 eura i dobiješ pristup.. A ja sam baš htio reći da je baš puno slađe kad nađeš sam ili kad dobiješ đaba.. Hahha
 

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.357
Поени од реакции
3.132
pozzz svima...
Koja lista ima najbolji vod i serije sa prevodom....

lijep dan!!!
 
Член од
30 јануари 2021
Мислења
105
Поени од реакции
89
pozzz svima...
Koja lista ima najbolji vod i serije sa prevodom....
Svaki exyu panel ma koliko bio dobar ima isti fond filmova i serija.Neki dodaju nove relativno brže , neki kasnije.Ako koristiš strane liste onda trebaš tražiti prevode preko vanjskog playera,Zbog toga ja koristim Stremio godinama, Besplatan je program za Windows, Mac, Linux , Android i iOS i ima bazu svih mogucih filmova i serija čak i onih koji su trenutno u bioskopu Ima cast ka Chromecast uređaju ,cast prevoda bez dodatnih dekodiranja, integracija sa Trakt servisom i još mnogo toga kroz razne dodatke .Veoma je lak za podešavanje. Kod mene radi perfektno preko android boxa u rezoluciji koju odaberem i što je posebno na njemu da po odabiru jezika i titlova, prevodi se automatski a po želji titlove možemo promijeniti u neki drugi jezik.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom