otkacen
Looking for a one-night partner
- Член од
- 10 ноември 2018
- Мислења
- 180
- Поени од реакции
- 64
- Локација
- Usa
- Веб-сајт
- meettomy.site
http://balkan-x.net:25461 mac ili m3u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nedavno bi ovo..Moze meni ista al samo sa vise od 50 kon kao i dva brata gradina isto sa više od 50 konekcija po mogućstvu da mi vlasnici tih listi daju to a ne neko od članova ili slično
Hehe, kojeg li skromnog zahtjeva, mora da su vlasnici servera navalili na tvoj PP ko muhe na ....ili slicno...Moze meni ista al samo sa vise od 50 kon kao i dva brata gradina isto sa više od 50 konekcija po mogućstvu da mi vlasnici tih listi daju to a ne neko od članova ili slično
Pa i mi se zezamo...Čovek se malo zeza, u duhu praznika![]()
Ma gledam dal će mi poslati te višekonekcijske koje već imamPa i mi se zezamo...
Mada,svidja mi se kad se branite medjusobno...ionako je previse napada.
Sale i zezanja nikad suvise.
Platiš i imaš.. Hahaha.. Platio gazdi ili nekom drugom, jbg platio si...Ma gledam dal će mi poslati te višekonekcijske koje već imam
Pozdrav dobrim ljudima.
Info u svezi skeniranja sa OB:
Posto postoji par razlicitih verzija od OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....).,tako postoji i mnogo config za njih.Sve ove objavljene config ne mogu da rade na svim OB i zato se nemojte iznenaditi kada vam se sa vasom config na vasem OB ne nade nista(Postoje config i da rade na svima).Znaci neke config se moraju izmijeniti da bi radile na odredenom OB.E sada je pitanje ko to zna izmijeniti?
Mislim da nismo na istoj frekvenciji..OB su skoro svi isti ali config ne pasu svagdjenetrebaju ti sve te OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....) , niti kojekakve modificirane ili krakovane ili sta ti ja znam koje verzije. OB je "open source" softver i mozes ga skinuti sa sajta autora, zadnja oficijalna a ujedno i zadnja verzija je
OB 1.2.2#707
OB2 0.1.28
jedino sto trebas dodati to jest promeniti je Environment.ini, i to samo u slucaju ako hoces da skeniras mac adrese, trebas dodati Regex za MAC (od toga ti zavisi ishod skeniranja) ako ti zatreba to ti mogu poslati u poruci.
sto se tice configa, OB koristi .loli i nema razlike koja je verzija OB1, ali se razlikuje od OB2 koji koristi .opk datoteku (sto je u stvari rar datoteka)
da ne duzim previse, ako ti treba neka pomoc, posalji PP
pozdrav
u ovom configu si malo pobrkao lonciceMislim da nismo na istoj frekvenciji..OB su skoro svi isti ali config ne pasu svagdje
Автоматски споено мислење:
Prebacite u loli.
Автоматски споено мислење:
Nikada nema graniceu ovom configu si malo pobrkao locice
i zar stvarno skeniras sa 100 Bota![]()
Nikada nema granice1-100-200