Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moze meni ista al samo sa vise od 50 kon kao i dva brata gradina isto sa više od 50 konekcija po mogućstvu da mi vlasnici tih listi daju to a ne neko od članova ili slično

Последно уредено:
Moze meni ista al samo sa vise od 50 kon kao i dva brata gradina isto sa više od 50 konekcija po mogućstvu da mi vlasnici tih listi daju to a ne neko od članova ili slično
Nedavno bi ovo..
Momci, zenu pod ruke i u prvo kino (bioskop), kupite joj kokice i colu i sve pet, jebes liste.
Jel nemas vise za kokice...ili sta bi...

Последно уредено:
Hehe, kojeg li skromnog zahtjeva, mora da su vlasnici servera navalili na tvoj PP ko muhe na ....ili slicno...

Pozdrav dobrim ljudima.
Info u svezi skeniranja sa OB:

Posto postoji par razlicitih verzija od OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....).,tako postoji i mnogo config za njih.Sve ove objavljene config ne mogu da rade na svim OB i zato se nemojte iznenaditi kada vam se sa vasom config na vasem OB ne nade nista(Postoje config i da rade na svima).Znaci neke config se moraju izmijeniti da bi radile na odredenom OB.E sada je pitanje ko to zna izmijeniti?

Pozdrav
Автоматски споено мислење:

Imam par listi za one koji zive u Njemackoj posto im nece trebati Vpn.(Ex)

Samo par;)

Последно уредено:
Pozdrav dobrim ljudima.
Info u svezi skeniranja sa OB:
Posto postoji par razlicitih verzija od OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....).,tako postoji i mnogo config za njih.Sve ove objavljene config ne mogu da rade na svim OB i zato se nemojte iznenaditi kada vam se sa vasom config na vasem OB ne nade nista(Postoje config i da rade na svima).Znaci neke config se moraju izmijeniti da bi radile na odredenom OB.E sada je pitanje ko to zna izmijeniti?

netrebaju ti sve te OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....) , niti kojekakve modificirane ili krakovane ili sta ti ja znam koje verzije. OB je "open source" softver i mozes ga skinuti sa sajta autora, zadnja oficijalna a ujedno i zadnja verzija je
OB 1.2.2#707
OB2 0.1.28
jedino sto trebas dodati to jest promeniti je Environment.ini, i to samo u slucaju ako hoces da skeniras mac adrese, trebas dodati Regex za MAC (od toga ti zavisi ishod skeniranja) ako ti zatreba to ti mogu poslati u poruci.
sto se tice configa, OB koristi .loli i nema razlike koja je verzija OB1, ali se razlikuje od OB2 koji koristi .opk datoteku (sto je u stvari rar datoteka)
da ne duzim previse, ako ti treba neka pomoc, posalji PP
pozdrav

netrebaju ti sve te OB(1.0.0-1.1.5-1.2.2-1.3.6-1.4.5....) , niti kojekakve modificirane ili krakovane ili sta ti ja znam koje verzije. OB je "open source" softver i mozes ga skinuti sa sajta autora, zadnja oficijalna a ujedno i zadnja verzija je
OB 1.2.2#707
OB2 0.1.28
jedino sto trebas dodati to jest promeniti je Environment.ini, i to samo u slucaju ako hoces da skeniras mac adrese, trebas dodati Regex za MAC (od toga ti zavisi ishod skeniranja) ako ti zatreba to ti mogu poslati u poruci.
sto se tice configa, OB koristi .loli i nema razlike koja je verzija OB1, ali se razlikuje od OB2 koji koristi .opk datoteku (sto je u stvari rar datoteka)
da ne duzim previse, ako ti treba neka pomoc, posalji PP
pozdrav
Mislim da nismo na istoj frekvenciji..OB su skoro svi isti ali config ne pasu svagdje

Prebacite u loli. ;)

Attachments

• R70.txt
    R70.txt
    7,1 KB · Прегледи: 145
Последно уредено:
Mislim da nismo na istoj frekvenciji..OB su skoro svi isti ali config ne pasu svagdje

Prebacite u loli. ;)
u ovom configu si malo pobrkao loncice
i zar stvarno skeniras sa 100 Bota :несвест:

Последно уредено:
u ovom configu si malo pobrkao locice
i zar stvarno skeniras sa 100 Bota :несвест:
Nikada nema granice ;) 1-100-200

#######################
# Rambo I.70 #