- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Ide i dalje, znaci covjek je jos uvijek gentelman.Прегледај го приврзокот 20211102_190151.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hahah sta bi od covjeka a gentlemena i sranja heh sve istina ovo gore sto sam napisao naravno da ideIde i dalje, znaci covjek je jos uvijek gentelman.Прегледај го приврзокот 312060
O cemo ti to dux pricas hahaaa,o kakvom vrazjem prodavanju.Sta su tebe ulovile musice.Ko se naslikava ovdje sa slikama ja il ti.Pratim sta pises.Sta ja imam sa artom aj me presvetli ti si skroz izgubljen.Mogli bi ga sad malo razbucat zbog dsukija haha.. Mi smo isto đentlmeni.. Znaći imamo ulaze imamo sve a kulturno se gleda nas par i neradimo štetu nikakvu... Lako bit đentlmen sa tolikim parama.. Dsuki razoćarao si me totalno.. Jbt nekužim, mogao si gledat i ti se prodaš... Svašta.. Prodaš tuđe znanje ne svoje... Sram te bilo... A da znaš i opet se gleda hahaha..
Prijatelju treba pomoć, ali zapamti, u životu ništa ne pada s neba...koji ste svi vi jadi,svi vi kažete nama je ovo hobi ovo ono,a imaju sve živo i neživo i čuvaju ispod jastuka kad idu spavati,ali bože moj njima je to hobi na koji samo potrošu dnevno 8 sati a vikende da ne spominjem, a kad ih pitaš da ti daju nešto,samo okrenu glavu![]()
Jedno je hobi , da cackas oko iptv ,uspijes da nadjes nešto i poslije ostavis to u ahivu ili podijelis za dobrim drugovima i sigurnim ljudima a drugo je isto to naci ulaskom u panel ili sceniranjem i objavit to na net da se narod šutira sa tim a sto je neko pare za to dao, znaci jedno je hobi a drugo uništavanjekoji ste svi vi jadi,svi vi kažete nama je ovo hobi ovo ono,a imaju sve živo i neživo i čuvaju ispod jastuka kad idu spavati,ali bože moj njima je to hobi na koji samo potrošu dnevno 8 sati a vikende da ne spominjem, a kad ih pitaš da ti daju nešto,samo okrenu glavu![]()
Upravu si skroz.. Konaćno neko da kaže pametno...Jedno je hobi , da cackas oko iptv ,uspijes da nadjes nešto i poslije ostavis to u ahivu ili podijelis za dobrim drugovima i sigurnim ljudima a drugo je isto to naci ulaskom u panel ili sceniranjem i objavit to na net da se narod šutira sa tim a sto je neko pare za to dao, znaci jedno je hobi a drugo uništavanje
Envoyé de mon M2101K6G en utilisant Tapatalk
Meni licno nije hobi vec potreba, gledam da imam za svoje potrebe jer ne placam ni kablovske niti sta slicno, znaci, meni licno je ova vrsta IPTV-a jedin nacin za gledanje TV. A sta drugi rade ne dotice me toliko koliko je pre, ima ovakvih, ima onakvih, bitno je kakav si ti sam sebi.koji ste svi vi jadi,svi vi kažete nama je ovo hobi ovo ono,a imaju sve živo i neživo i čuvaju ispod jastuka kad idu spavati,ali bože moj njima je to hobi na koji samo potrošu dnevno 8 sati a vikende da ne spominjem, a kad ih pitaš da ti daju nešto,samo okrenu glavu![]()
Je l ima neko listu sa Arenom 7 Hrvatskom ili Arenom Premium 1 Srpskom da da ? Mogu samo Arene, ne treba nista drugo.
Očigledno da nisu videli bolje pa je dižu toliko u nebesa napraviše Art listu kao da je sveti gral ili kako već.Ne kaže se slika rezolucije katastrofa nego se kaže tetris slika.Znači oni uživaju gledajući tetris kvalitet slike.Naveo sam mnogo puta za liste i kanale u 4K i UHD rezoluciji ali ne oni se pale i svršavaju na Art_u odnosno tetris kvalitet slike.Total tv,max tv ,a1 dostupni a tu se cmizdri zbog arta koji kupi kanale od njih.
Svi cete bankortirat zbog arta hahaaa.
A rezulucija mu na pola kanala katastrofa.Izgleda se tapka na mjestu.
To je lista za gasterbajtere u konzervama.