Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobar jutar dobri ljudi!
Mogu li zamoliti neku dobru dusu, da mi na PM posalje par user/passova za m3u listu od ovog portala dole?
iptvmedia.live:8080

Uveliko sljaka i traži se 4K i UHD vi još raspravljate za HD i FHD.Zar vam je to još interesantno?
znaci ti gledas sve srpske arene u fhd-u, bravo
Автоматски споено мислење:

Allgames i pozitiva iptv.
u allgames listi, koju ja imam, nema tih kanala

mozda ih ima u tvviet ili art listi ;) :D

Последно уредено:
znaci ti gledas sve srpske arene u fhd-u, bravo

u allgames listi, koju ja imam, nema tih kanala

mozda ih ima u tvviet ili art listi ;) :D
Očigledno da me nisi razumio.Više mi je reć bila o 4K i UHD Sky UHD,ElevenSport 4K,SportKlub 4K,BlueSport Premium UHD itd ,vi se još raspravljate o FHD i HD.

Očigledno da me nisi razumio.Više mi je reć bila o 4K i UHD Sky UHD,ElevenSport 4K,SportKlub 4K,BlueSport Premium UHD itd ,vi se još raspravljate o FHD i HD.
ocigledno ti mene nisi razumeo, sada se govori o srpskim arena fhd kanalima, jer ih u vecoj rezoluciji nema

e, da, i ovo da pitam, (jer ja nemam uhd sat risiver) otvaraju li c linije uhd kanale

Последно уредено:
ocigledno ti mene nisi razumeo, sada se govori o srpskim arena fhd kanalima, jer ih u vecoj rezoluciji nema

e, da, i ovo da pitam, (jer ja nemam uhd sat risiver) otvaraju li c linije uhd kanale
Otvara ali naravno zavisi I do linije ElevenSport 4K ,Canal + 4K znači poljski Sky UHD njemački i još po neki .Ako nemaš uhd resiver može se strimovati preko njega na PC sa validnim nastavcima referencama .

Дечки дајте линк за симнување на Тома филмот во ПП плс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom