Caka ti je da skineš listu i editiraš je, u Notepad-u, Notepad++, ili još najbolje u nekom programu namijenjenom za te stvari. Imaš ih za pronaći. Npr. ERD M3U Editor je odličan, na žalost sad se plaća, ali ima i za to rješenjePozz... svima molio bih malu pomoć tko zna radi se o m3u listi (user i pass) lista je ogromna htio bih izvući samo grupu ex-yu jer me nezanimaju ostale grupe znam da ima neka caka nemogu se sjetiti kako ide .,

Автоматски споено мислење:
Ja ću ti odgovoriti samo na drugo pitanje. Meni je DuplexPlay super, imaš ga u trgovini za skinuti. Probaj ga, imaš 7 dana besplatno a tad se plati 0,99 USD/6mj ili 1,99USD/12 mj. Inače, imaš i Smart IPTV ali njega više nema u trgovini nego ga trebaš skinuti na USB stick i instalirati direktno sa stick-a.Луѓе на Tizen Smart телевизор има ли некоја апликација за онлајн гледање филмови и серии? Само да не биде Netflix, Amazon Prime, Rakuten... Некоја апликација од која може да вадам нелегално филмови и серии со превод.
И која е најдобра апликација за листа m3u тв канали на Tizen Smart телевизор? Ott player?