Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Avira Phantom VPN
Автоматски споено мислење:

MAG converter to M3U

Последно уредено:
Ako misliš na ove koji se javno objavljuju, zaboravi !
To više nije moguće koristiti, ili ako neki i radi, radi dva dana.
Eventualno ako nabasaš na neki koji se ne koristi, ali to je igla u plastu sena.
Radi Nordvpn ali sa starijim verzijama. U mene je 6.28.13 i radi vec duzi period bez problema sa user i pass sa interneta. Ne raditi update na novu verziju ako nadjes slobodan user i pass i radit ce ti.
Screenshot_10.pngScreenshot_11.pngScreenshot_12.png

Radi Nordvpn ali sa starijim verzijama. U mene je 6.28.13 i radi vec duzi period bez problema sa user i pass sa interneta. Ne raditi update na novu verziju ako nadjes slobodan user i pass i radit ce ti.
Прегледај го приврзокот 296149Прегледај го приврзокот 296150Прегледај го приврзокот 296151
Potvrđujem. Nemojte raditi update programa, tad ste u banani. Iskusio. Sreća pa sam imao staru instalaciju, ponovno instalirao, i sve 5. Stalno ti javlja da ima update ali ga samo ignoriraš.

Potvrđujem. Nemojte raditi update programa, tad ste u banani. Iskusio. Sreća pa sam imao staru instalaciju, ponovno instalirao, i sve 5. Stalno ti javlja da ima update ali ga samo ignoriraš.
Sve je to tačno, svaki put sam ignorisao update ali u jednom trenutku nije hteo da se konektuje na servere ako ne update-ujem.
To i vas čeka, na žalost!

Pozz... svima molio bih malu pomoć tko zna radi se o m3u listi (user i pass) lista je ogromna htio bih izvući samo grupu ex-yu jer me nezanimaju ostale grupe znam da ima neka caka nemogu se sjetiti kako ide .,

Луѓе на Tizen Smart телевизор има ли некоја апликација за онлајн гледање филмови и серии? Само да не биде Netflix, Amazon Prime, Rakuten... Некоја апликација од која може да вадам нелегално филмови и серии со превод.

И која е најдобра апликација за листа m3u тв канали на Tizen Smart телевизор? Ott player?

Луѓе на Tizen Smart телевизор има ли некоја апликација за онлајн гледање филмови и серии? Само да не биде Netflix, Amazon Prime, Rakuten... Некоја апликација од која може да вадам нелегално филмови и серии со превод.

И која е најдобра апликација за листа m3u тв канали на Tizen Smart телевизор? Ott player?
Za legalne i nelegalne stvari samo dobar Android box ili Fire Tv 4k stick i resis sve probleme.Takvu aplikaciju za Tizen televizore tesko ces pronac.

SmartIPTV za Tizen TV jednokratno 5,5 eura evo ti link

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom