- Член од
- 19 октомври 2016
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 2.303
Hoćeš taksativno da ti nabrajam.Čitajući ovaj tvoj post steknem dojam da se radi o nekom dobrotvoru i IPTV reformatoru te ponukan radoznalošću otvorim ti profil i pregledam par minuta .
Kad tamo:
1)zaključan ti inbox pa se pitam na koji način ti to pomažeš ljudima , a onemogućio si im ono najosnovnije , da ti uopšte pišu?
Telepatski komuniciras s njima ili morseovom abecedom na nekim nama nepoznatim talasima ?
2) Gle čuda primjetih dalje da si i lijepio javno liste uz opis , ˝evo da unistimo jednu˝, zar i to sine Brute , pa zar se ne to sada ne zgrazaš ?
3.) Opa , pa i lijepio slike kanala o kojima neuka sirotinja može samo sanjati i opisivao im to kao domaći zadatak da ih što više prizemljiš , a sebe izdigneš ?
4) pola postova su ti svadje i prepirke sa Panelom i sličnim , a vidim da i viceve dobre pričaš , al dobro ti si reformator pa ti sve možeš jel tako i tebi sve stoji, pa i ono što je off topic?
itd itd...
Dakle ,poslije posjete tvom profilu i onom sto si tu objavljivao postane potpuno jasno svakom da si obični seronja kojem je sve ono što je i sam radio počelo smetati onog momenta kad su se pojavili još neki ljudi koji isto tako mogu zalijepti sliku najjačeg , najgledanijeg , najzaštićenijeg servera , najbolljeg skenera, najbolje višekonekcijske liste i svega onoga što je NAJ NAJ ili creme de la creme u IPTV svijetu.
I to kao slobodni strijelci bez ikakvih VIP sekcija gdje 100 ljudi radi za korist uglavnom čopora
No, tu je mana što jedeš i možeš konzumirati ogrizine od čopora , a vuk samotnjak bude i gladan al ako prezivi pa postane savrseni lovac jede što mu je volja od svog plijenaKapis?
Tako da , hm...reformatoru izvini molim te što te nisam prepoznao
Imaš priliku i dalje da ubjediš ljude da si reformator i da si tu zbog njih , prvi korak bi trebao biti da otkljucas inbox i omogucis im da ti se uopšte obrate!![]()
1 Profil je otključan za one za koje ja želim da bude.
2. Na ovo misliš iz 2019. Dobro si se potrudio da nađeš neku manu - eto ja upropastio, hahahah
3. Slike su sitna provokacija i dokaz da radi. To je bilo samo za one koji misle da se ja borim za svoju guzicu kad kažem da ste seronje koje upropaštavaju.
4. Panel je moja stara mušterija - šta imam da mu kažem to je između njega i mene.
Dakle....prodaješ muda pod bubrege a usput si svakom loncu poklopac. Na ovo "seronja" se ne obazirem jer nisi vrijedan nekog dužeg repliciranje.