Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[QUOTE = "dux4, post: 9224618, Oglas: 89004"]
I zato je bitan vlc ako gledaš na kompu, gledaj na sf player .. Druga stvar ako hoćeš na smart .. Ako je android opet imaš stb ..
[/ CITAT]
imam stari smart tv lg netcast i aplikaciju ssiptv preko kojih gledam uglavnom sve sto vrti vlc radi i na ssiptv aplikaciji provjereno
Sto? Ja sa tobom nemam nikakav problem... niti te kudim niti hvalim .. samo cu dodati ti si bio taj koji je mene prvi spominjao u negativnom kontekstu ... sjecas se ? ... sve te slike tvojih izlaganja imam i Dan danas i sta? Ja sam bio taj kako kod tebe tako i u nekim drugim situacijama koji je kako tebi tako i jos nekim ljudima Prvi pruzio ruku .... nebitno ....odu pa dodju, tu su oni,
za mene je trenutno najjaci Milutin, a bio je D3n1s, i da se zna, sa sotom nisam dobar, kao i sa torpedoom (a, bio sam) i sad bi vam sve trebalo biti jasno,e da, a najvise lista sam dobio od intera i dsukija
![]()
Znam da su tu..možda. Ali se ne javljaju, ne komentiraju, nemaju s kim jer na ovom forumu većinom vlada ratna atmosfera i retorika. To su ljudi koji su ne sebično pomagali (barem meni), s nekima od njih sam na skype i uvijek mogu na njih računati kao i oni na moje (skromno) znanje. Možeš misliti što hoćeš, ti ili bilo tko drugi, da sam ljubomoran ili ne znam što, ali to naslikavanje služi samo u svrhu hvalisanja a kada se nešto pita odgovori su nikakvi ili ih nema, zar ne? Više su mi, uz one nabrojane, pomogli @konan777 i @alfa71 sa nekoliko pm nego stotine slika na ovom forumu.odu pa dodju, tu su oni,
za mene je trenutno najjaci Milutin, a bio je D3n1s, i da se zna, sa sotom nisam dobar, kao i sa torpedoom (a, bio sam) i sad bi vam sve trebalo biti jasno![]()
Kaj imas napade bjesnoce.Nešto se razmišljam da podjelim malo ovih listi sto svi ćuvaju, da malo ravnotežu napravim a ne da se uvjek isto djeli a nešto uvjek ćuva.. Neznam..
Mozda da posjelim na pm 50 ili 100 mozda i 500 makova od diogena... Ili malo dva brata.. Sta ti misliš burman
Автоматски споено мислење:
Meni je najdraži cinestar comedy
slike kacim da bih kontrirao @Sota, (ako na mene mislis) tako se igramo evo vec deset godinaZnam da su tu..možda. Ali se ne javljaju, ne komentiraju, nemaju s kim jer na ovom forumu većinom vlada ratna atmosfera i retorika. To su ljudi koji su ne sebično pomagali (barem meni), s nekima od njih sam na skype i uvijek mogu na njih računati kao i oni na moje (skromno) znanje. Možeš misliti što hoćeš, ti ili bilo tko drugi, da sam ljubomoran ili ne znam što, ali to naslikavanje služi samo u svrhu hvalisanja a kada se nešto pita odgovori su nikakvi ili ih nema, zar ne? Više su mi, uz one nabrojane, pomogli @konan777 i @alfa71 sa nekoliko pm nego stotine slika na ovom forumu.
Nisam ulazio na kajganu malo jace od 1 godine ... kolilo bi ti izdrzao? Kad kazes@Sota tacno je da nema smisla raspravljati, dokaza imam i ja, za npr. ruzne reci upucenih tebi od strane nekih clanova za koje bi se iznenadio da ih vidis, tako da ..... i, da znas, ja nemam potrebu za "stavljanjem sebe u prvi plan", za razliku od tebe, a to ti je najveca mana (po meni)
Автоматски споено мислење:
slike kacim da bih kontrirao @soti, (ako na mene mislis) tako se igramo evo vec deset godina![]()
vaziNisam ulazio na kajganu malo jace od 1 godine ... kolilo bi ti izdrzao? Kad kazes
ja nemam potrebu za "stavljanjem sebe u prvi plan",
ko sad sebe stavlja u prvi plan?
Da skratim ... ti si u pravu ja imam svoj mir
Pozdrav
Nemam problem da za govno kažem da je govno i da smrdi. A opet to ne radim, kad ostavim komentar na volju je svakome da se strpa u tu grupu i pronađe ili ne. Na SF-u se ovakva prepucavanja ne mogu desiti jer ljudi brinu o tome da se ne uništava i da svaka diskusija ne pređe prag normalne komunikacije. Većina onih koji nešto vrijede se povukla odavde jer je shvatila da se ne vrijedi bakćati sa par budala kojima je jedini cilj uništiti i vrijeđati. Ni ja nisam ovde preko godinu dana napisao niti jedan komentar i vratiću se na taj režim.
Elem, tema je već dugo sprdačina u kojoj se mogu pročitati nesuvisli komentari par isfrustriranih pojedinaca željnih pažnje. Ne volim pisati o drugim forumima kad sam ovde ali....pogledajte u kojem pravcu ide SF, pomaže ljudima sa sf plejerom, android aplikacijom, kodi adonima i slično.