- Член од
- 17 декември 2020
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 56
Takodje ako moze bitkananeretvi   pp.
Hvala

Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
poslatomoze jos jedan
poslatoMolio bih ako moze i meni u privatno da se posalje
poslatoTakodje ako moze bitkananeretvi pp.
Hvala
Ljudi dragi, u poslednjih nedelju dana, javno je objavljeno nekoliko skenera, da li je moguće da vas mrzi bar da pokušate da sami nešto pronađete ?
Barem probajte,ništa ne košta...
Zar ne mislite da bi to bila bar veća draž ako ništa drugo?
[/QUOTE
Brate ja bih sam skenirao da imam skener to kao prvo a kao drugo ne znam , voleo bih da naucim al nece niko da mi pokaze. Ja koristim sta mi dobri ljudi posalju i cak se menjam sa nasim ljudima za liste koje su ok i nisu objavljene svuda gde se stigne. Ko hoce da se menja sa listama imam od tomiptv.com dobru listu. Ko zeli cekam u inboxu
Pa napisao sam lepo druže da je javno objavljeno par skenera u zadnjih nedelju dana i provereno pronalaze...Znači imaš skener ako hoćeš...Автоматски споено мислење:
ko zeli ovaj tomiptv.com a da u zamenu da neku listu nek se javi

Pa napisam sam lepo druže da je javno objavljeno par skenera u zadnjih nedelju dana i provereno pronalaze...Znači imaš skener ako hoćeš...
Ako hoćeš da naučiš a ne ide ti, to je već druga priča...To poštujem.
Ja bih voleo da znam onoliko koliko tebi ne ide...evo, ja se mucim godinama, i ne ide mi
 Mislim da bi bilo dovoljno...
 Mislim da bi bilo dovoljno...ozbiljno ti kazemJa bih voleo da znam onoliko koliko tebi ne ide...Mislim da bi bilo dovoljno...
Stariji čovečedopizdi coveku daj ovako daj onako , skinem skener gledam ga gleda on mene klikni onde klikni tamo i sta .... nista mrtvo
 ...
 ...