sta je s tim likom.. ne vidjam ga da pise tu sada ?
Strumpfovi mu dosli glave

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sta je s tim likom.. ne vidjam ga da pise tu sada ?
kako ga se ne bih secao, ali ne znam sta je s njimJednom sam to uradio Gargamelu, pogasio mu sve liste visekonekcijske i to je bio opšti rat s njim tada mada sam se ja u principu samo zezao , nista licno nije biloNe znam sjecas li se, sta je s tim likom.. ne vidjam ga da pise tu sada ?
vidjao sma taj nik... ko zna mozda se zaljubio u strumfetuJednom sam to uradio Gargamelu, pogasio mu sve liste visekonekcijske i to je bio opšti rat s njim tada mada sam se ja u principu samo zezao , nista licno nije biloNe znam sjecas li se, sta je s tim likom.. ne vidjam ga da pise tu sada ?
vidjao sma taj nik... ko zna mozda se zaljubio u strumfetu![]()
![]()
Statistike pokazuju da je u 2020 primijecen znatan porast iptv znalaca,ja se maknuo sa mjesta nisam,sobom se nemogu pohvalit,ali mogu se pohvalit sto sam bar zemljak @elmu986 ,on ovdje kad udje svi zacute i nadam se da ce uci ovdje i dokazati opet da je naj u ovom svemu i sa SVOJIM znanjem
Živ i zdrav, čujemo se preko skajpa redovno, evo baš juće... Kaze dopizdili mu forumi... Ali mozda se i javi sadaOn žegači , a ti se Dadoxy kupaj i objavljuj liste![]()
kontam da je on u najboljim godinama, pa ima preca posla od ovoga......E Boga mi je ne zaćutim , ja mu odmah kažem đe si brate Elmu![]()
moze meni na pp.hvala
само за слепци.......којишто зад лажниот патриотизам,,го прикриваат својот национализам...
лично мене ме интересира@elmu986 brate gospodin od coveka tu i tamo ima jos koji da ne nabrajam,da ja pozdravim sve vas redom,jer navratim ponekad u forum kad imam vremena,Pa budite pozdravleni dragi kolege.