Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Neću da reklamiram nikoga posebno,pogotovu ne kineza,, licno da kupujem prije bih kupio kod nasih ljudi ,skuplje jeste ali koliko toliko si sigurniji i dopisujes se sa njim na nasem jeziku,to ti vrijedi te razlike u cijeni

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
Jbt sve kontra se radi.. Umjesto da se razvaljuju kinezi i drugi a ekipa udri po svojima hahahaha a kineze ćuvaj.. Jbt koja su to iskrivljena mjerila da nekazem ljubomora..

Ako neko zeli link od kungfu liste na aliju neka zatrazi preko PP, isprobas test na 24 sata i ako ti odgovara kupis od kineza.

trazim jedan mac sa 4k kanalima da isprobam novi komp , moze strani mac ili domači svejedno mi , ako neko ima da mu netreba nek salje i hvala mu unaprijed

Akcija... Kupiš listu 8 eura mjesećno i dobiješ gratis još jednu hakiranu.... Naravno ne mac nego normalnu u/p.. A moze i mac ako netko zeli.. Po želji..
Ćisto me intetrsira...

Sta kazete na ovo.. Bi bilo dobro..??
Da prodajem ja bi stavio ovakvu akciju hahahaha

Автоматски споено мислење:

A zasto... Pa meni je draze da zaradi naš ćovjek nego neki kinez... Nije mi jasno tvoje gledišta... Meni nije cilj upropastit nekog ili nešto, već besplatno gledat i naućit nešto i mozda pomoć kojem dobrom ćovjeku kojih je stvarno malo..
@dux4 prijatel, nisam ja spomeno ni nase ni njihove, reko sam ovi sto dijele tudje macove i liste, vjerovatno se radi o reselerima

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom