Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Salji ne znam...!evo - ko stvarno ne zna da pronadje mac-ove, neka to javno kaze na forumu i poslacu mu vise adresa sa mac-ovima
Naravno.. Bolje od njih nego od kineza... Neizvrći mi riječi...da, da, zastitimo nase strimere, restrimere, selere i reselere, potpomozite im biznis, kupujte od njih
otkud tiNaravno.. Bolje od njih nego od kineza... Neizvrći mi riječi...
Evo svratio malo.. Sta ima.. Hahaotkud ti
@dux4 prijatel, nisam ja spomeno ni nase ni njihove, reko sam ovi sto dijele tudje macove i liste, vjerovatno se radi o reselerimaAkcija... Kupiš listu 8 eura mjesećno i dobiješ gratis još jednu hakiranu.... Naravno ne mac nego normalnu u/p.. A moze i mac ako netko zeli.. Po želji..
Ćisto me intetrsira...
Sta kazete na ovo.. Bi bilo dobro..??
Da prodajem ja bi stavio ovakvu akciju hahahaha
Автоматски споено мислење:
A zasto... Pa meni je draze da zaradi naš ćovjek nego neki kinez... Nije mi jasno tvoje gledišta... Meni nije cilj upropastit nekog ili nešto, već besplatno gledat i naućit nešto i mozda pomoć kojem dobrom ćovjeku kojih je stvarno malo..
ako dole u potpisu stoji brat Vucic jeste 100 postodali je ovo adresa od "Kineza"?![]()
Bilo je tu i vlasnika panela koji su podijelili svoje liste.. Ali i te završe kod raznih kineza nazalost... Ja kad dam u uvjek da sto sam sam nasao..a, ko ovde deli svoje iskenirane liste![]()
bice onda da ih ja ne poznajemBilo je tu i vlasnika panela koji su podijelili svoje liste.. Ali i te završe kod raznih kineza nazalost... Ja kad dam u uvjek da sto sam sam nasao..
ja sam kupijo od kineza samo 6 mjeseci sam gledao i covjek je nestao nemas se kome zalit a znam skenirat nema bolje od recivera jest da iptv ima vise kanala ja sam zadovoljan sa satelitomLjudi se spuštaju na najniže grane,mole i pitkaju za mac_ove, a taj sto dijeli udje na google, i nađe na hiljade mac_ova
Ko to ne zna bolje mu je da vise ne ide na iptv forume da se bruka, neka izdvoji 2 eura mjesecno ili jos bolje 12-15 eura godisnje i neka kupi listu kod kineza ,eto ako nema malo vise novca da kupi kod ovih nasih prodavaca,sto prodaju liste od oko 5-6 eu.mj.
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk