Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ako neko zeli link od kungfu liste na aliju neka zatrazi preko PP, isprobas test na 24 sata i ako ti odgovara kupis od kineza.

trazim jedan mac sa 4k kanalima da isprobam novi komp , moze strani mac ili domači svejedno mi , ako neko ima da mu netreba nek salje i hvala mu unaprijed

Akcija... Kupiš listu 8 eura mjesećno i dobiješ gratis još jednu hakiranu.... Naravno ne mac nego normalnu u/p.. A moze i mac ako netko zeli.. Po želji..
Ćisto me intetrsira...

Sta kazete na ovo.. Bi bilo dobro..??
Da prodajem ja bi stavio ovakvu akciju hahahaha

Автоматски споено мислење:

A zasto... Pa meni je draze da zaradi naš ćovjek nego neki kinez... Nije mi jasno tvoje gledišta... Meni nije cilj upropastit nekog ili nešto, već besplatno gledat i naućit nešto i mozda pomoć kojem dobrom ćovjeku kojih je stvarno malo..
@dux4 prijatel, nisam ja spomeno ni nase ni njihove, reko sam ovi sto dijele tudje macove i liste, vjerovatno se radi o reselerima

smart tv samsung iptv dali neko zna dali ima neki player koji ide mac
Автоматски споено мислење:

Ljudi se spuštaju na najniže grane,mole i pitkaju za mac_ove, a taj sto dijeli udje na google, i nađe na hiljade mac_ova
Ko to ne zna bolje mu je da vise ne ide na iptv forume da se bruka, neka izdvoji 2 eura mjesecno ili jos bolje 12-15 eura godisnje i neka kupi listu kod kineza ,eto ako nema malo vise novca da kupi kod ovih nasih prodavaca,sto prodaju liste od oko 5-6 eu.mj.

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
ja sam kupijo od kineza samo 6 mjeseci sam gledao i covjek je nestao nemas se kome zalit a znam skenirat nema bolje od recivera jest da iptv ima vise kanala ja sam zadovoljan sa satelitom

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom