Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da nema neko da mu radi negdje
webbkamera Banja luke
meni su prestale raditi

Ljudi se spuštaju na najniže grane,mole i pitkaju za mac_ove, a taj sto dijeli udje na google, i nađe na hiljade mac_ova
Ko to ne zna bolje mu je da vise ne ide na iptv forume da se bruka, neka izdvoji 2 eura mjesecno ili jos bolje 12-15 eura godisnje i neka kupi listu kod kineza ,eto ako nema malo vise novca da kupi kod ovih nasih prodavaca,sto prodaju liste od oko 5-6 eu.mj.

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk

Ljudi se spuštaju na najniže grane,mole i pitkaju za mac_ove, a taj sto dijeli udje na google, i nađe na hiljade mac_ova
Ko to ne zna bolje mu je da vise ne ide na iptv forume da se bruka, neka izdvoji 2 eura mjesecno ili jos bolje 12-15 eura godisnje i neka kupi listu kod kineza ,eto ako nema malo vise novca da kupi kod ovih nasih prodavaca,sto prodaju liste od oko 5-6 eu.mj.

Postavite javno link od tih Kineza, pa nek ovi pusu u prazno

• Ми се допаѓа
Reactions: TCM
Akcija... Kupiš listu 8 eura mjesećno i dobiješ gratis još jednu hakiranu.... Naravno ne mac nego normalnu u/p.. A moze i mac ako netko zeli.. Po želji..
Ćisto me intetrsira...

Sta kazete na ovo.. Bi bilo dobro..??
Da prodajem ja bi stavio ovakvu akciju hahahaha

Автоматски споено мислење:

Postavite javno link od tih Kineza, pa nek ovi pusu u prazno
A zasto... Pa meni je draze da zaradi naš ćovjek nego neki kinez... Nije mi jasno tvoje gledišta... Meni nije cilj upropastit nekog ili nešto, već besplatno gledat i naućit nešto i mozda pomoć kojem dobrom ćovjeku kojih je stvarno malo..

evo - ko stvarno ne zna da pronadje mac-ove, neka to javno kaze na forumu i poslacu mu vise adresa sa mac-ovima

Neću da reklamiram nikoga posebno,pogotovu ne kineza,, licno da kupujem prije bih kupio kod nasih ljudi ,skuplje jeste ali koliko toliko si sigurniji i dopisujes se sa njim na nasem jeziku,to ti vrijedi te razlike u cijeni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom