U donju rupicuA gde se ovde unosi MAC ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
U donju rupicuA gde se ovde unosi MAC ?
ali, tu ce malo da boliU donju rupicu
Znam da je, a jel ima kakvog rijesenja za to zastajkivanje slike, dosta iritantno, bolje reci negledljivo.Sve je to jedan te isti server..
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
Reci mi dali je na tim balkanfree linkovima koje si podjelio slika zastajkivala, mozes li provjeriti kod sebe.balkanfree.net:25461 podjeljeno sve.
Hm, 3 MAC-a na 4kiptv.vip, 4 MAC-a na sansatplus.net, 4 MAC-a na balkanfree.net, 2 MAC-a na pandar.tv, 2 MAC-a na rocksat.ddns.net, jedan MAC na magco.rip i jedan MAC na mitvpro.live i da bas svi MAC-ovi zastajkuju, to je bas cudno, od toliko MAC-ova da nijedan ne radi ispravno nez zastajkivanja, a sto je cudnije prvih par TV programa na svedskoj radi bez zastajkivanja.e moj mile svaki dan se boriš s tim serverom ( ima ) , rješenje za zastajkivanje je drugi mac , dođi na naš forum i dobićeš od mene mac
jel to ovaj program?Bilo da odeš
Bilo da ostaneš
Voleću te
Ali iako si surov
Možeš da budeš nežan
Znam
Nikada nije postojao čovek
Kao moj Johnny
Kao jedini
Koga su zvali
# Johnny Guitar #
Автоматски споено мислење:
ProgTV2-MAC player za windows
free varijanta
ProgTV2.13.1.x86.Std
ProgTV Old Versions Downloads - VideoHelp
Download free old versions of ProgTV. Direct download links.www.videohelp.com
u/p i MAC (vlastite liste) i njihova (ruska ponuda ako ne- onda ne)
interesantan i nadasve kvalitetan, čak mislim i bolji engine od do sada korišćenih playera
(moje iskustvo)
Linkovi za DOWN su za windovs
NE PREUZIMAJTE zadnju inačicu 7.35.9 (September 25, 2020) ona jePRO-trial
samo ovu gore, sigurno radi
ovde vise nemoze da se downloadira...zabranjeno!!!
bravo @laki1982Real Url: dmtn.tv:8080 Status: Active Created: 15/10/2019 22:15:05 Expires: 14/10/2022 23:00:00 Active Connections: 154 Maximum Connections: 300