Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Umornu glavu na moje rame stavi, A ona će, aj mali ne davi! Jabuku ti nosim, samo je operi, A ona će, aj mali ne seri! Da ne čujem riječi, zaronih k'o gnjurac, A ona će, aj mali u kurac! Gdje su ti maniri, šta ti je na duši, A ona će, ajde mali puši! Kravo glupa, dobit ćeš sad svoje, A ona će, sad si milo moje... |
Zašto nemobu da skinem pleyer?Ја пробав работи оваа добро ама не можеше да се направи full screen на каналите. Изгледа мора да се земе целосна верзија на апликацијата.
Klikni 2 putaZašto nemobu da skinem pleyer?
Zašto nemobu da skinem pleyer?
Probaj ovde drugajde pomozite trebam za frenda neka stranica ili forum za skidanje domaće muzike , na domaću mislim ex yu muziku znači sve
ajde pomozite trebam za frenda neka stranica ili forum za skidanje domaće muzike , na domaću mislim ex yu muziku znači sve
ajde pomozite trebam za frenda neka stranica ili forum za skidanje domaće muzike , na domaću mislim ex yu muziku znači sve
balkandownload.orgajde pomozite trebam za frenda neka stranica ili forum za skidanje domaće muzike , na domaću mislim ex yu muziku znači sve