Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mozel za mene falaNeka se jave oni kojima je stvarno potreban MAC (5 osoba) (ova lista kao na slici)Прегледај го приврзокот 265758
Nije istina.. Da imaš ulaze u panele znao bi da u nekim panelima ima 4000, 8000 pa i više korisnika.. Tako da sve ovisi o serveru i brzini..Ti višekonekcijski nalozi obično ne traju dugo, 2-3 meseca, ali je nekome i to dosta !!
Pogotovo su čudne ili smešne konekcije preko 1000, to čak ni tehnički nije izvodljivo ili bar radi kao na federima !!!
U principu se token i play_token mogu mijenjati proizvoljno, dakle kako vlasnik panela odluci, ima tu opciju u admin panelu. To sto su gazde nasih panela stipse pa to mijenjaju prilikom svake promjene kanala je drugi par cipela, vecina stranih servera drzi isti token po par dana. Nekakav pozitivni izuzetak od ovog pravila a sto se tice nasih provajdera je vlasnik tvvieta, on mijenja token jednom u dva dana ili ponekad dnevno, ostali su previse stisnuti pa se tokeni mijenjaju kod svake promjene kanala ili prijave na portal, u principu nebitno, ta se zastita lako zaobidje pa osobno ne vidim neku veliku potrebu trositi vrijeme na to. Bilo bi bolje da to vrijeme uloze u poboljsanje ponude, unificiranje logoa i poboljsanje epg funkcije ali ...znaci, imam 4 playtoken liste koje rade danima, a tokeni se ne menjaju (doduse strane)![]()
da, da, zato sam i rekao da su u pitanju stranci (isti token, skoro mesec dana)U principu se token i play_token mogu mijenjati proizvoljno, dakle kako vlasnik panela odluci, ima tu opciju u admin panelu. To sto su gazde nasih panela stipse pa to mijenjaju prilikom svake promjene kanala je drugi par cipela, vecina stranih servera drzi isti token po par dana. Nekakav pozitivni izuzetak od ovog pravila a sto se tice nasih provajdera je vlasnik tvvieta, on mijenja token jednom u dva dana ili ponekad dnevno, ostali su previse stisnuti pa se tokeni mijenjaju kod svake promjene kanala ili prijave na portal, u principu nebitno, ta se zastita lako zaobidje pa osobno ne vidim neku veliku potrebu trositi vrijeme na to. Bilo bi bolje da to vrijeme uloze u poboljsanje ponude, unificiranje logoa i poboljsanje epg funkcije ali ...![]()