može meniNeka se jave oni kojima je stvarno potreban MAC (5 osoba) (ova lista kao na slici)Прегледај го приврзокот 265758
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
može meniNeka se jave oni kojima je stvarno potreban MAC (5 osoba) (ova lista kao na slici)Прегледај го приврзокот 265758
Ja mora da imam loše user/pass, samo ruse i turke nalazim...
Poz svim dobronamjernim clanovima .Moze se jos lako doc do dobrih lista.Lp
Ovaj je BugarinJa mora da imam loše user/pass, samo ruse i turke nalazim...![]()
Isto i kod mene.Doduse ima i nase kanaleJa mora da imam loše user/pass, samo ruse i turke nalazim...![]()
напротивИма излезено нов update za IPTV Stalker portal 1.24 сосема друг interface, меѓутоа нема можност за full screen, ако некој го симне или направи update како што направив јас, да биде запознат дека ќе има проблем со таа опција.
A ima pro verzija jas ne vidov ušte?напротив
има можност за Full screen ама треба да ја платиш за PRO верзија.. и со тоа исто така ги исклучуваш рекламите ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, само не видов која е цената
Za IPTV Stalker Player postoji mogućnost da se skinu reklame preko programa ili online aplikacija za skidanje reklama Ad-Free
ali problem sa ovom app je u tome što kada se pojavi novi update, obavezna je njegova instalacija, inače stara verzija neće da radi
A instalacija novog apdejta neće da radi dok se ne obriše stara verzija, preinstlacija preko stare nije moguća !!!
A još veći problem je što se tako pobriše baza sa serverima i mac-ovima, i što mora unos opet iznova !!!
Da li neko zna kako da onemogućim program da traži obavezni update ?
официално,,на Play Sore нема.....ма кога сакаш да ја отклучиш...full screen опцијата ,,нуди да платиш....и со тоа ја активираш Pro верзијата...добиваш....исклучуваш реклами.A ima pro verzija jas ne vidov ušte?
Sačekaj koji dan pa ćeš videti, tako sam ja prošao sa 1.20 na 1.21Kod mene 1.21 verzija radi normalno, sto znaci da update nije obavezan.