kenanspahic
Search Womans from your city for night
nisam nasao jbg ruski sajt ako nadzem javicu ti@kenanspahic Hajde, jel si pronasao nesta?
Treba mi da dostavim za projekat u skoli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nisam nasao jbg ruski sajt ako nadzem javicu ti@kenanspahic Hajde, jel si pronasao nesta?
Treba mi da dostavim za projekat u skoli.
pozdrav
Автоматски споено мислење:
zdravo mozel jedna lista sa exyu pod m3u fala
poslano u inboxIma li neka sa Austrijskim kanalima (ORF, Servus, Puls4...)
prije par dana mi je rekao da hoće izaći u šetnju prije policijskog sata,pa da nije zalutaoLjudi, gdje je @dadoxy? Nema ga danima...
Satelit zabelezio , sinoc je dosetao do nas u 22:04.Posle toga mu se gubi trag,danas do 13:07 kad je bio ovde na Kajgani.Ljudi, gdje je @dadoxy? Nema ga danima...
ajde vidi ako nadzes prati tu, ali ipak mozes da prevedes stranicu sa pomocom translate page ako koristis google chromenisam nasao jbg ruski sajt ako nadzem javicu ti
Nema šetanja... u Mostaru zabrana izlaska 24 sata....prije par dana mi je rekao da hoće izaći u šetnju prije policijskog sata,pa da nije zalutao![]()
Izgleda da mu je dosadilo piskarati... samo gleda...Satelit zabelezio , sinoc je dosetao do nas u 22:04.Posle toga mu se gubi trag,danas do 13:07 kad je bio ovde na Kajgani.
Nema šetanja... u Mostaru zabrana izlaska 24 sata....
e,on se zajeboizašao a nije pratio press konferenciju
![]()