Dao Šahbaz dao Salezli i narod to unistio za 3-4 meseca svaka susa je objavljivala i unistavala.
i sta ces , mi licemerni vec imamo preko neceg drugog da gledamo ,nije to kurcenje ,sad kad bi to objavili opet bi i to bilo unusteno,za par meseci.Gledaj na Sultanovicima ,na turskim forumima ,takvih ima 1000 foruma koji sve sto mogu uniste ,objavljuje svaka susa i busa .A sto bi ti i dao na pp da ti to koristis sto ja koristim,sta si mi ti ?
Ok kad se ljudi znaju godinama i dele razno izmedju sebe i pomazu to je ok ali ovo ti me pljujes svaki put kad ja nesto napisem i sad ocekujes da ti ja dam .Jedino ako sam lud dacu ti.Ja napisem ovde na Kajgani a neko ode na turski forum i tamo cinkari sta sam ja pisao na Kajgani i tamo me na turskom forumu banuju .
Neka ti daju tvoji drugari sa kojima si ok i gledaj i imaj sta ti volja ,ja i niko normalan nemoze da ti zameri sto ti neko od tvojih dao i imate i nije to kurcenje ako ti imas nesto a ja nemam .99% sto mislis o nekom je projekcija .Šta je čovek iznutra, to vidi u drugima.
Evo ovde na Kajgani ima par mojih dusmana koji su nesto trazili javno i niko im nije dao .Ja sam im poslao na pp i nikad nisam napisao dao sam ovom ovo ili ono ,moja dobra volja kome cu i sta da dam .