Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kiko,reci što ti treba?da ti da čiko,da se smirimo svi.nismose razumjeli radi ali neradi u stb emulatoru.a radi u pleyer sf vip.a ja gledam tv preko android boxsa gdje imam stb emu instaliran.veliki poz.
OK razumijem ovakav stav i nemogu da nekazem da nisi u pravu jer svi mi imamo razlicite mogucnosti.I mene ne mi kojznae sto ova pleerive za windows,za proverka ajde moze ,Ali za gledanje nikako,se digna prasina ogromna okolu ova se zloupotrebija I site go koristat,ne znam zosto,ako Izleze deka poveketo luge gledaat na niv izleguva deka se raboti za prestiz,jas imam ova ili ona,a na so gledam,na PC,izleguva deka mnogu malku luge so imaat listi ustvari ne gledaat,samo se falat I unistuvaat,mozebi I ne trebase da vidat bel den ovie pleeri.
Pozzz I sekoe dobro
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
A radi li ti onaj danas sto sam ti poslao ali samo istinu kazi.nismose razumjeli radi ali neradi u stb emulatoru.a radi u pleyer sf vip.a ja gledam tv preko android boxsa gdje imam stb emu instaliran.veliki poz.
Ako se radi oko "stream.idemodalje.org" to je geniptv.nista jarane.ovdjese nemoze komentarisat.oticu sa foruma akosam dosadan i poz svima
Nisi mi odgovorijo radi li ti onaj mac sto sam ti danas poslaopoz za crnog i hvalamu
mozeDajem 3 maca za http://ottshow.net:80/c/. Radi samo u SFPlayeru (nekadasnja gradina)