Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Upravo sam mislio na sve to što si naveo...A najbolje od svega je to s ćim se hvali nije ništa posebno.. Pa jbt još prije 5 godina uvjek imam a nisam jedini po sigurno i 50 60 tisuća listi.. Pa šta sad treba da svaku da slikam i uvalim se... Kao vi nemate a ja imam.. Svašta... Čuti, gledaj i ako kome treba na PM i to je to..
I taj gargamel ima ja znam.. Cijeli art još brdo raznih lista, servera... A kad je stavio sliku da se hvali.. Nikad.. To je razlika a da nespominjem prave majstore iz ekipe..
Jedino izgleda ti mozes da saljes njemu poruke, niko drugi ne
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Čuti i gledaj ćim se hvali - jbt. generalno imas problem sa c i cA najbolje od svega je to s ćim se hvali nije ništa posebno.. Pa jbt još prije 5 godina uvjek imam a nisam jedini po sigurno i 50 60 tisuća listi.. Pa šta sad treba da svaku da slikam i uvalim se... Kao vi nemate a ja imam.. Svašta... Čuti, gledaj i ako kome treba na PM i to je to..
I taj gargamel ima ja znam.. Cijeli art još brdo raznih lista, servera... A kad je stavio sliku da se hvali.. Nikad.. To je razlika a da nespominjem prave majstore iz ekipe..
To mi nikad nije radilo problem kad je iptv u pitanju.. Haha.. Uostalom kad pišem na forumu ili poruke, uopće me nije briga dali sam stavio c ć ili č... Svi me razumiju..Čuti i gledaj ćim se hvali - jbt. generalno imas problem sa c i c![]()
hehe, smesno mi brate, morao sam ti reciTo mi nikad nije radilo problem kad je iptv u pitanju.. Haha.. Uostalom kad pišem na forumu ili poruke, uopće me nije briga dali sam stavio c ć ili č... Svi me razumiju..
trenutno smo u 2020 godiniZnali ko gdje mogu skinuti losmijev ili salezli skener?
ako nisi uslikao to ti je kao da i nemasA najbolje od svega je to s ćim se hvali nije ništa posebno.. Pa jbt još prije 5 godina uvjek imam a nisam jedini po sigurno i 50 60 tisuća listi.. Pa šta sad treba da svaku da slikam i uvalim se... Kao vi nemate a ja imam.. Svašta... Čuti, gledaj i ako kome treba na PM i to je to..