linuxsat-support.com, is a forum-based community dedicated to providing support and resources for users and developers of Linux-based satellite receivers. The website is a part of the broader Linux Satellite Support Community, which covers topics such as LNBs, single satellite, motorized and...
Latest-Files.com is a free software website covering everything for satellite TV, your personal computer and everything that can be downloaded for free on the internet
Форум за Технологи, Сателитна и оптична телевизија, онлајн IPTV плејлисти, операционни системи, компјутри, уроци, телекомуникации, Софтиер, хардуер, Мрежи, Аудио, и Видео техника
Cracked.to is a checking forum and community. We offer free premium accounts to everyone and we have a variation of cracked and leaked programs to choose from!
Kad upališ mašinu i za 2 sata i 22 minuta na 53000 obrnutih kombinacija pronađeš 1002 liste i bukvalno zguliš panel onda to ne znači samo da je cca.svaka 50-ta pogodak nego znači puno više , a to je da si jednostavno prekucao i da si babo ove igre
Nekad je jedan od pionira i doktora IPTV na ovim prostorima D3n1s pravio šale o IPTV zraci smrti , tzv. skenerčini koja guli sa panela sve što na njemu postoji .. od danas to zahvaljujuci jednom mom prijatelju i mojem VISOČANSTVU koji smo vrijedno radili dva mjeseca u podrumu, u potpunoj tajnosti po cijele noći to više nije nikakva šala već realnost .
E dobar si ja sam baš stalno šiljio na ingrid, bila Dobra riba, ladno di dao Tvoju veliku listu,samo kad bi rekla DA, al ipak moram da primetim da je OB config u ovom slučaju veoma opaK
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.