Eee,drug,jedva cekam da dodje postar u ponedeljak,pa da vidimo ko se zeznuo.Pustite čovjeka,je se zeznuo ali sad je kasno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eee,drug,jedva cekam da dodje postar u ponedeljak,pa da vidimo ko se zeznuo.Pustite čovjeka,je se zeznuo ali sad je kasno!
to je jedan od četiri saletova skenera, istina može i danas da se koristi za odredjene servere koji se odzivaju na WG, i čupa deviceMAC listejeli ovo saljezli skener iliti bokijev skener
u editu konfig.BAT fajla izbacite ove dve linije, valja se
echo http://www.uyduportal.net
start http://www.uyduportal.net
Sa cime se ti zamaras i sa cime se ti mucis?neznam ja ih sve imam al nista nisam mogo da skinemni m odmak liste
Napisao sam neki dan da sam ovde na kajgani skupio preko 2000 url i da i danas radi preko 1000.Ubacis ih u "PlaylistChecker" i skines liste.Poslije,od zezanja izvadis sve passworde i ubacis u salezli combo listu a url u ServersList ini.Vidjeces da radi.neznam ja ih sve imam al nista nisam mogo da skinemni m odmak liste
Tko se sa time zeli baviti,to je okay.Napisao sam neki dan da sam ovde na kajgani skupio preko 2000 url i da i danas radi preko 1000.Ubacis ih u "PlaylistChecker" i skines liste.Poslije,od zezanja izvadis sve passworde i ubacis u salezli combo listu a url u ServersList ini.Vidjeces da radi.![]()
trenutno sa nicim sve sam probo ne ide gledam sto imam i to mu je toSa cime se ti zamaras i sa cime se ti mucis?
Pogledaj ovu foru.....trenutno sa nicim sve sam probo ne ide gledam sto imam i to mu je to
Iptv stream checker.Može pomoč kolege forumaši zanima me kako provjeriti listu do kada je aktivna ?
Nebi se slozio...Nikad nisam bio uvlakac a ovde sam mnogo toga dobio od dobrih ljudi.Moj prvi dan na Kajgani mi je Zokiniko poslao listu koja i danas radi!!!Tu su jos "ogorelica","elmu","pyrana","Starbucks","Mire_35",GoxiNS","gasans"...A ja se ne hvalim okolo i uzivam!Pogledaj ovu foru.....
neznam nista,nemam nista ali sve sta zelim mogu gledati.....
Na Kajgani to neces nikada postignuti.Nesto ces imati samo ako se uvuces nekome u d.....
Sve jasno?
Pozdrav
Dali su to Zokiniko i njegovi ili
што е ова со навреди?Dali su to Zokiniko i njegovi ili
Panelrazarac i njegovi ili sve zajedno??????![]()
ti koda si cuvar parka a ne moderator treba ti crtati koga da baniras ,ako nemas vremena dovoljno za temu nadji nekog drugog ,zar nevidis da ovo nema vise veze sa temom internetr televizija ,nego je postala cista zajebancija i chat nekoliko ljudi ovo vec traje nekoliko nedeljaшто е ова со навреди?
да ги бришам поракиве,,или да ве БАНИРАМ!!! па малку да размилсите со навредиве.......за сите е подеднакво,,,нема селективно!!!