Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Onda će mo pokazati tim pijanim švabama na Octoberfestu da i od njih može netko pijaniji biti..a pod stol se ne skriti.. :)
Podrzavam,mi Balkanci ne samo da pijemo.....mi locemo.
Ali i Svabe su tu dobri.....jedan moj kolega je polokao 6 Litara i na kraju je lezao na cesti :pos:

neznam ja ih sve imam al nista nisam mogo da skinemni m odmak liste

neznam ja ih sve imam al nista nisam mogo da skinemni m odmak liste
Napisao sam neki dan da sam ovde na kajgani skupio preko 2000 url i da i danas radi preko 1000.Ubacis ih u "PlaylistChecker" i skines liste.Poslije,od zezanja izvadis sve passworde i ubacis u salezli combo listu a url u ServersList ini.Vidjeces da radi. :)

Napisao sam neki dan da sam ovde na kajgani skupio preko 2000 url i da i danas radi preko 1000.Ubacis ih u "PlaylistChecker" i skines liste.Poslije,od zezanja izvadis sve passworde i ubacis u salezli combo listu a url u ServersList ini.Vidjeces da radi. :)
Tko se sa time zeli baviti,to je okay.
Mnogima je previse prelistati jednu stranicu unatrag.

Pogledaj ovu foru.....
neznam nista,nemam nista ali sve sta zelim mogu gledati.....
Na Kajgani to neces nikada postignuti.Nesto ces imati samo ako se uvuces nekome u d.....
Sve jasno?
Pozdrav
Nebi se slozio...Nikad nisam bio uvlakac a ovde sam mnogo toga dobio od dobrih ljudi.Moj prvi dan na Kajgani mi je Zokiniko poslao listu koja i danas radi!!!Tu su jos "ogorelica","elmu","pyrana","Starbucks","Mire_35",GoxiNS","gasans"...A ja se ne hvalim okolo i uzivam! :pijani: Ima ovde mnogo dobrih ljudi ali i mnogo zlobnih,koji misle da su uvatili onog gore za damu...Ljudi ovo je samo hobi i uzivajte,zivot je kratak i nema popravni ispit!Na zalost ima i onih koji profitiraju od ovog,ali to je njihov problem.Eto,ja se malo izduvao:) Laku noc.

Dali su to Zokiniko i njegovi ili
Panelrazarac i njegovi ili sve zajedno?????? :pijani::bravobe:
што е ова со навреди?
да ги бришам поракиве,,или да ве БАНИРАМ!!! па малку да размилсите со навредиве.......за сите е подеднакво,,,нема селективно!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom