Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

kenanspahic

Search Womans from your city for night
Член од
24 јули 2019
Мислења
344
Поени од реакции
211
neznam ja ih sve imam al nista nisam mogo da skinemni m odmak liste

Член од
26 октомври 2019
Мислења
687
Поени од реакции
1.607
neznam ja ih sve imam al nista nisam mogo da skinemni m odmak liste
Napisao sam neki dan da sam ovde na kajgani skupio preko 2000 url i da i danas radi preko 1000.Ubacis ih u "PlaylistChecker" i skines liste.Poslije,od zezanja izvadis sve passworde i ubacis u salezli combo listu a url u ServersList ini.Vidjeces da radi. :)

Член од
24 јуни 2018
Мислења
415
Поени од реакции
238
Napisao sam neki dan da sam ovde na kajgani skupio preko 2000 url i da i danas radi preko 1000.Ubacis ih u "PlaylistChecker" i skines liste.Poslije,od zezanja izvadis sve passworde i ubacis u salezli combo listu a url u ServersList ini.Vidjeces da radi. :)
Tko se sa time zeli baviti,to je okay.
Mnogima je previse prelistati jednu stranicu unatrag.

Член од
26 октомври 2019
Мислења
687
Поени од реакции
1.607
Pogledaj ovu foru.....
neznam nista,nemam nista ali sve sta zelim mogu gledati.....
Na Kajgani to neces nikada postignuti.Nesto ces imati samo ako se uvuces nekome u d.....
Sve jasno?
Pozdrav
Nebi se slozio...Nikad nisam bio uvlakac a ovde sam mnogo toga dobio od dobrih ljudi.Moj prvi dan na Kajgani mi je Zokiniko poslao listu koja i danas radi!!!Tu su jos "ogorelica","elmu","pyrana","Starbucks","Mire_35",GoxiNS","gasans"...A ja se ne hvalim okolo i uzivam! :pijani: Ima ovde mnogo dobrih ljudi ali i mnogo zlobnih,koji misle da su uvatili onog gore za damu...Ljudi ovo je samo hobi i uzivajte,zivot je kratak i nema popravni ispit!Na zalost ima i onih koji profitiraju od ovog,ali to je njihov problem.Eto,ja se malo izduvao:) Laku noc.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.104
Поени од реакции
2.259
Dali su to Zokiniko i njegovi ili
Panelrazarac i njegovi ili sve zajedno?????? :pijani::bravobe:
што е ова со навреди?
да ги бришам поракиве,,или да ве БАНИРАМ!!! па малку да размилсите со навредиве.......за сите е подеднакво,,,нема селективно!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom