Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj sa tvoj kanali druze.moze li neka lista sa nasim kanalima eto onako kao novogodisnji poklon hvala unapred![]()
ako koristiš android stbemulator, imaš toga na netu mnogomoze li neka lista sa nasim kanalima eto onako kao novogodisnji poklon hvala unapred![]()
U king-box imaš svih osam...Дали некој знае на кој сервер ја има најновата серија The Witcher која излезе на 20. декември на Netflix
Nazalost ja sam to rekao prije nje da ce se desiti... Sve mi se čini da to nije slučajno i da je dogovoreno... Velika koalicija sdp hdz... Pod uslovom da milanović bude predsjednik... Gdje bi im bio kraj... Ali sve me manje briga za to sve skupa. Samo da smo zdravi i da je dobrim ljudima oko mene dobro... Odlućio sam prije pola godine da nećitam novine i negledam dnevnik.. Znate kako sam smireniji i bolje volje.... ProbajteNema potrebe za ovakvim ispadima
To je postavljeno kao gaf jer je Kolindica u tom videu pozvala glasace da glasaju za njenog politickog protivnika
Pa svi nasi mediji (Srpski) su objavili ovaj snimak.
Znaci li to da i nasi mediji propagiraju Kolindicu? Ma hajt‘e ljudi praznici nam dolaze
ФАЛАU king-box imaš svih osam...
kako na samsung instalirati smart iptv?