Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Strim u flussonicu mozes definirati direktivom stream {link} ili ondemand {link}, ovaj potonji se starta samo na zahtjev, prvi oblik je permanentni i "drnda" cijelo vrijeme.Jedno pitanje pa ako neko zna molio bih odgovor?
Fluss da li je moguce iskonfigurisati da radi strim samo kad se pokrene, a ne da uvjek bude aktivan.
CPU ode u kurac a i ako je strim uvjek online, velike su samse da ce te provaliti da koristis od nekoga.
Da ali Ali ondemad starta fullhd za 6-10 sec, sto mi ne radi posaoStrim u flussonicu mozes definirati direktivom stream {link} ili ondemand {link}, ovaj potonji se starta samo na zahtjev, prvi oblik je permanentni i "drnda" cijelo vrijeme.
Odgovor je post #75.004A, sto se tice resenja zadatka, sve se lepo vidi i stoji na forumu, nije mi jasno kako to ne primecujete, a "nagrada" je super, i zvezda tv je u njoj !![]()
![]()
![]()
A,da mi neko objasniti sta je tu "nagrada"?Odgovor je post #75.004
Ništa, samo ti je objavom tog jednog kanala na tom postu dao i celu listu... Sva mudrost heheheA,da mi neko objasniti sta je tu "nagrada"?