Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Poceli sa vredjanjem, samo udri, to govori o tebi kakav si covek. Sad kad videh ko ti je komentarisao post lakse mi je, on ce ti dati polaris, on je iz Bugarske, to je njihova platforma...
Ja se vodim onom ko tebe kamenom ti njega hlebom...
Автоматски споено мислење:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Ma ja vas stvarno ne vredjam niti to zelim.Nije mi jasno sta je vas navelo kad ste videli ovaj moj post da mi onako cinicno odgovorite-replicirate.Sta ja sa vama imam ne reseno i ne podeljeno.
Ako se osecate da sam vas uvredio,molim vas primite moje izvinjenje.

cz.png
Автоматски споено мислење:

m4s.png

Последно уредено:
Nesto si dobio,nesto sam pronasao ,ne osteje ti nista drugo sem da nešto i podijeliš onima koji nemaju što gledat, iako niko ne zasluzuje da mu se sta posalje jer ne mrdaju prstom da sami pronadju vec objavljeno na netu mjesecima a i dalje radi.
Evo mozda se i ja pridruzim u dijeljenu...
Za tebe ne znam, ali ja sam delio i delicu, jos da mi je znati ko to nista nema da gleda ?! ;)

Nesto si dobio,nesto sam pronasao ,ne osteje ti nista drugo sem da nešto i podijeliš onima koji nemaju što gledat, iako niko ne zasluzuje da mu se sta posalje jer ne mrdaju prstom da sami pronadju vec objavljeno na netu mjesecima a i dalje radi.
Evo mozda se i ja pridruzim u dijeljenu...
Za tebe ne znam, ali ja sam delio i delicu, jos da mi je znati ko to nista nema da gleda ?! ;)

A da li mogu i ja da se igram sa vama?

Vecina ovih sto nesto traze, (ili ne traze, a dobiju) to sto dobiju, postavljaju na taj sajt skupljajuci poene ! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom