- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nesto si dobio,nesto sam pronasao ,ne osteje ti nista drugo sem da nešto i podijeliš onima koji nemaju što gledat, iako niko ne zasluzuje da mu se sta posalje jer ne mrdaju prstom da sami pronadju vec objavljeno na netu mjesecima a i dalje radi.
Za tebe ne znam, ali ja sam delio i delicu, jos da mi je znati ko to nista nema da gleda ?!Nesto si dobio,nesto sam pronasao ,ne osteje ti nista drugo sem da nešto i podijeliš onima koji nemaju što gledat, iako niko ne zasluzuje da mu se sta posalje jer ne mrdaju prstom da sami pronadju vec objavljeno na netu mjesecima a i dalje radi.
Evo mozda se i ja pridruzim u dijeljenu...
Nesto si dobio,nesto sam pronasao ,ne osteje ti nista drugo sem da nešto i podijeliš onima koji nemaju što gledat, iako niko ne zasluzuje da mu se sta posalje jer ne mrdaju prstom da sami pronadju vec objavljeno na netu mjesecima a i dalje radi.
Evo mozda se i ja pridruzim u dijeljenu...
Za tebe ne znam, ali ja sam delio i delicu, jos da mi je znati ko to nista nema da gleda ?!![]()
Cega tutumisaA da li mogu i ja da se igram sa vama?
Žmurke.Cega tutumisa
Sto vidis te mozgove odma ih ovde na kajgani prijavi da te majmune otkacimo mislim decki koi dele listeVecina ovih sto nesto traze, (ili ne traze, a dobiju) to sto dobiju, postavljaju na taj sajt skupljajuci poene !![]()
nikada nikoga nisam prijavio, pa necu ni od sadaSto vidis te mozgove odma ih ovde na kajgani prijavi da te majmune otkacimo mislim decki koi dele liste
A koji je ovo sajt???Jel' ovakvima nesto da dam, malopre me pitao da mu dam nesto !![]()
cccccccccccJel' ovakvima nesto da dam, malopre me pitao da mu dam nesto !![]()
pa daj mu da i on podjeli,hahaJel' ovakvima nesto da dam, malopre me pitao da mu dam nesto !![]()
On je stvarno ludJel' ovakvima nesto da dam, malopre me pitao da mu dam nesto !![]()
E nemoze nemoj da mu das hehehehpa daj mu da i on podjeli,haha
A koji je ovo sajt???