Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
15 февруари 2013
Мислења
78
Поени од реакции
95
Poceli sa vredjanjem, samo udri, to govori o tebi kakav si covek. Sad kad videh ko ti je komentarisao post lakse mi je, on ce ti dati polaris, on je iz Bugarske, to je njihova platforma...
Ja se vodim onom ko tebe kamenom ti njega hlebom...
Автоматски споено мислење:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Ma ja vas stvarno ne vredjam niti to zelim.Nije mi jasno sta je vas navelo kad ste videli ovaj moj post da mi onako cinicno odgovorite-replicirate.Sta ja sa vama imam ne reseno i ne podeljeno.
Ako se osecate da sam vas uvredio,molim vas primite moje izvinjenje.

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
27 февруари 2017
Мислења
507
Поени од реакции
1.290
Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Nesto si dobio,nesto sam pronasao ,ne osteje ti nista drugo sem da nešto i podijeliš onima koji nemaju što gledat, iako niko ne zasluzuje da mu se sta posalje jer ne mrdaju prstom da sami pronadju vec objavljeno na netu mjesecima a i dalje radi.
Evo mozda se i ja pridruzim u dijeljenu...
Za tebe ne znam, ali ja sam delio i delicu, jos da mi je znati ko to nista nema da gleda ?! ;)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
Nesto si dobio,nesto sam pronasao ,ne osteje ti nista drugo sem da nešto i podijeliš onima koji nemaju što gledat, iako niko ne zasluzuje da mu se sta posalje jer ne mrdaju prstom da sami pronadju vec objavljeno na netu mjesecima a i dalje radi.
Evo mozda se i ja pridruzim u dijeljenu...
Za tebe ne znam, ali ja sam delio i delicu, jos da mi je znati ko to nista nema da gleda ?! ;)
A da li mogu i ja da se igram sa vama?

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Vecina ovih sto nesto traze, (ili ne traze, a dobiju) to sto dobiju, postavljaju na taj sajt skupljajuci poene ! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom