Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ja imam laptop koji je doslovno 7 x skuplji od ovog book readera pa sutim ,a samo moj monitor x34 kosta 2000 eura a komplet stolno racunalo 4500 eura ,tv u sobi mije oko 3 000 eura i auto imam 56 000 eura kuca oko 250 000 eura jedna i druga oko 140000 eura i stan oko 60000 eura . i ne ,ne izmisljam i preuvilacavam . Pozdrav za Sotu

Pa, dozvolite da vi dam bankovi racun da biste mi prebacili 10,000 eura, ocigledno vam nije problem :)
Van teme je to vidim da se obaziru ljudi, ima on ..al to nije nista pretrano, gje je to od milionera.... pa imaju ljudi kuce i aute, i ja radim 30 godina vani pa svaki od vas ima ako ne toliko il vise al tu je,mislim na ljudi koji zive na zapadu .panelrazarc onaj pm u vezi liste jel geoblock mozda? de na pm da ne davimo ovdje ljude

moglo je ovo Curent Media Information da stavis malo vise.
nece nesto pifi :D
Автоматски споено мислење:

Znaci sa smart-a, ili tv-a sa box-om, ne moze se razdeliti slika na vise televizora, kao sta sam ja razdelio kablovsku (gledam je na 5 televizora, na 4 samo osnovne kanale) pomocu razdelnika i kabla, zbog interneta, jel' tako ?!

Последно уредено:

Van teme je to vidim da se obaziru ljudi, ima on ..al to nije nista pretrano, gje je to od milionera.... pa imaju ljudi kuce i aute, i ja radim 30 godina vani pa svaki od vas ima ako ne toliko il vise al tu je,mislim na ljudi koji zive na zapadu .panelrazarc onaj pm u vezi liste jel geoblock mozda? de na pm da ne davimo ovdje ljude
restartaj ruter mora da radi ide ko singerica

ti bi mogo glavu stavit :D
hahh 4k mozes staroj babi prebrojat dlaki koliko joj jos ostalo :D

Prelistaj malo ima par kom. a mozda nadjes jos toga interesantnog vezano za temu :)
to mu ne vredi sta je javno sta je vani od toga nema zivota pa ti rikne u 3 u noci kad najbolje napeto hahah

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom