- Член од
- 4 септември 2019
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisi, pravu geupu trazio, ja sam dobio oko 15 za usser i pass, nemam vremena da skeniram.jas veke go baram 3 meseca ali nisto![]()
Uplodujes neki dokument, ii imas pravo da skines free 2,3 dokumenta radi proverenoDa nema ko ovdje slučajno nalog (šifru) za Sribd?
Автоматски споено мислење:
SCRIBD
Enoga dijeli liste na svom forumuŠta nam je sa kolegom @zokiniko
Ako moze i meni na pmako može i meni adresa nova adresa servera ,hvala
ako dobiješ informaciju,javi i menikoi to forum ima zokiniko
uživaŠta nam je sa kolegom @zokiniko
ooooooooooo nedaj boze da je veceras sanjam
The-Best-Company.com
Tražio sam sa domaćom muzikom da li ima, za stranu ima more addonsa![]()
Best Kodi Add-ons for Karaoke: Bring The Party Home
Do you love to sing karaoke? Or maybe you think it sounds like fun but you're not quite ready to try singing in public yet? Then you'll be happy to knowwww.addictivetips.comАвтоматски споено мислење:
YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Moja preporuka za plejer ti je: https://www.cherryplayer.com zakon plejer za velike liste nikad ne blokira ne baguje sto on ne otvori to sigurno ne radi ! Ima jednu "manicu" kad ubacijes listu mora se zavsavati ovako : "&type=m3u" ako se liste zavrsavaju tipa: "=m3u&output=ts" ili "&type=m3u_plus" ti obrisi sve sto je iza &type=m3u i to je to...MPC-HC player?
On i ne može da otvori m3u fajl. Odmah je blokirao kad sam pokušao.
hahahahahahahahahahaahTo je forum na kome ,ako slucajno zatrazis listu, Zoki obrise post pa ako se kojim slucajem pobunis on ti obrise i nalog.