Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Izgleda da majstori šopaju MAC-ove po sistemu randomov-random, sa onim truć generatorom, i to je to, nekad se pisala realna MAC adresa uredjaja, a sad ne radi 50% MAC adresa, što sigurno ne znaći da nema 50% klijenata, oni imaju novu random adresu, i počinje sve iz početka
Автоматски споено мислење:

kupuj to ako Ti se sviđa, nema od permanentnih promena u/p (kradenih) fajde, to ti kutija cigareta mesečno (2,99$)
Imam ja Nord vpn Acounta, vazdan ali mi treba za neku foru bas ovaj.

jas veke go baram 3 meseca ali nisto:(
Nisi, pravu geupu trazio, ja sam dobio oko 15 za usser i pass, nemam vremena da skeniram.

Da nema ko ovdje slučajno nalog (šifru) za Sribd?

SCRIBD
Uplodujes neki dokument, ii imas pravo da skines free 2,3 dokumenta radi provereno

Последно уредено:
To je forum na kome ,ako slucajno zatrazis listu, Zoki obrise post pa ako se kojim slucajem pobunis on ti obrise i nalog.

Tražio sam sa domaćom muzikom da li ima, za stranu ima more addonsa

MPC-HC player?
On i ne može da otvori m3u fajl. Odmah je blokirao kad sam pokušao.
Moja preporuka za plejer ti je: https://www.cherryplayer.com zakon plejer za velike liste nikad ne blokira ne baguje sto on ne otvori to sigurno ne radi ! Ima jednu "manicu" kad ubacijes listu mora se zavsavati ovako : "&type=m3u" ako se liste zavrsavaju tipa: "=m3u&output=ts" ili "&type=m3u_plus" ti obrisi sve sto je iza &type=m3u i to je to...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom