Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za koj pricas nije bas jasnoLjudi ovaj kaze... Kao i mnogi... Čak nije ustanju pronaći po user pass koji je mac da mi ugasi... Vidite da je na prvoj i drugoj slici isti. Samo moze token promjenit..
Jasno je njemu vjeruj mi... Neka je ugasi ako moze da ga vidim a ja cu s novim vremenom objavit isti user pass i drugi token... To znaći da nije mac ugasioza koj pricas nije bas jasno
nema slika na kanalima
I ti isto... Ne lazi.... Više to nemate... Znam jer imam covjeka u vipu kod vas... Neke dve nedjelje otprilike nemate... Ajd bog
cccccccccI ti isto... Ne lazi.... Više to nemate... Znam jer imam covjeka u vipu kod vas... Neke dve nedjelje otprilike nemate... Ajd bog
Tako je... Nema na taj naćin... Mora biti drugačije i on laze...nema slika na kanalima
Vidiš kako sam te navukao.... Provjeravao sam dali me slagao jedan drug a ti si na sjeo hahaBoze kolku inaet ima vo vas!!! Znaeme za toj tvoj prijatel, zatoa toj go nema ova:
Прегледај го приврзокот 220863
Ne laze covek nista, vidi duxo, dao covek listu na godinu dana, svaka mu cast...Tako je... Nema na taj naćin... Mora biti drugačije i on laze...
Автоматски споено мислење:
Moja tvoja i herceg bosna kanal ti je ofline