Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da konacno padnu sve maskeI opet se slažem sa tobom. Samo sam hteo da kažem da ne kontam čemu sve to...
Автоматски споено мислење:
Upravo to!!!
koji moj forum ja drugog nemam osim ovog foruma ljudinoidi na svoj forum pa tamo kači sve te liste ako je ono forum za uništavanje.... ovo nije forum za zabavu i prkošenje... daj se više opameti stariji si od mene a koliko je ovo normalno i pametno?!
Jel to Vampir puko, s uma sisavsiKako je u istri? Jesu tamo svi tako bahati ili samo ti?
kakav vampire nemojte da pominjete neke ljude bezveze I da me poredite sa njima kao sto dux kaze da sam iz istere ovaj misli da sam vampire ovdje kad neko stavi dvije liste odma ili je to vampire ili je inter ili dsuki itd ja ne zavisim ni od koga i nikome ne pusim sam svoj gazdaJel to Vampir puko, s uma sisavsi
pa kupio je tu config za OpenBullet , mora nešto raditi, nek siba MAC-ove ne ove 1 kon. kupusni leptir liste, kako stole, kad opizdi 100MAC ,narod gleda i danas. To je ubistvo namrtvo, ane ovo (mislim ubistvo za gazde)
Pozdrav drustvo jel moze na PM jedan mac od nekog servera gdje imaju SLO kanali za STB. hvala unaprijed![]()
Nisi ti jedini Vamir ovdje, ne brinikakav vampire nemojte da pominjete neke ljude bezveze I da me poredite sa njima kao sto dux kaze da sam iz istere ovaj misli da sam vampire ovdje kad neko stavi dvije liste odma ili je to vampire ili je inter ili dsuki itd ja ne zavisim ni od koga i nikome ne pusim sam svoj gazda