Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
a sta rade "postenjaci" koji imaju alat sa listama?
Vidi, prvo da ti kažem...Sa svim tvojim dosadašnjim navodima pa i sa ovim zadnjim,uglavnom se slažem tako da ako je ovo tvoje pitanje bilo provokacija, nema potrebe veruj...Mislim,možemo se prepucavati ti i ja,nije problem ali mislim da nema potrebe pošto se slažemo...A odgovor na drugo pitanje, pa na primer normalni ljudi šalju na pm onima koji nemaju i rezime svega je da svi gledaju duže,što je i poenta svega ovoga...A poštenih nema...
Автоматски споено мислење:

Zasto postavljas ovoliko lista JAVNO? U redu je postaviti 1-2 liste, a ostalo mislim bolje je podeliti ljudima na pm da gledaju nego ovako javno da ih postavis... steta je da unistis sve te liste!
Vidi, voleo bi i on da zna taj odgovor kao i većina onih koji to isto rade...

http://media-future.eu:80/get.php?username=AbSBrQpGIr&password=rx1daazDlb&type=m3u_plus

Vidi, prvo da ti kažem...Sa svim tvojim dosadašnjim navodima pa i sa ovim zadnjim,uglavnom se slažem tako da ako je ovo tvoje pitanje bilo provokacija, nema potrebe veruj...Mislim,možemo se prepucavati ti i ja,nije problem ali mislim da nema potrebe pošto se slažemo...A odgovor na drugo pitanje, pa na primer normalni ljudi šalju na pm onima koji nemaju i rezime svega je da svi gledaju duže,što je i poenta svega ovoga...A poštenih nema...

Vidi, voleo bi i on da zna taj odgovor kao i većina onih koji to isto rade...
ne smatram ovo prepucavanjem nego konstruktivnom diskusijom :cool:
zar mislis da u iptv svetu ima postenih ljudi?

Pozdrav drustvo jel moze na PM jedan mac od nekog servera gdje imaju SLO kanali za STB. hvala unaprijed :D

ne smatram ovo prepucavanjem nego konstruktivnom diskusijom :cool:
zar mislis da u iptv svetu ima postenih ljudi?
Odgovorio sam ti već u poslednjoj rečenici mog posta...Ali ajde što nisu pošteni, nego su kvarni i pored toga i bezobrazni...

Последно уредено:
pravim ljubiteljima iptv-a i skromnim znalcima, ovo objavljivanje i raznorazne "akcije" policije ne mogu nista, znaci opustis se, uzivas i smejes nekim duhovitim "potezima", jer uticati na druge je nemoguca misija ;) :cool: :D

pravim ljubiteljima iptv-a i skromnim znalcima, ovo objavljivanje i raznorazne "akcije" policije ne mogu nista, znaci opustis se, uzivas i smejes nekim duhovitim "potezima", jer uticati na druge je nemoguca misija ;) :cool: :D
izvini drug a koji je tvoj panel sta ti prodajes pa si skoro na svaka moj post imao komentar
uzivaj bez stresa bolje je lp

I opet se slažem sa tobom. Samo sam hteo da kažem da ne kontam čemu sve to...

Forum je zamošljen da nekom pomogneš a ne da jebeš sve odreda.... Nevidim gušta u tom...
Upravo to!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom