- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Budi drug pa mi na p.p objasni malo kako ove liste sa brojevima i slovima da skidam hvala.........username=VQpti9tj7m&password=IaY3OvofRY&type=m3u_plusidemo da navijamo za BOSNU
LP
I TATA BI SINE,,,takodje i u
Budi drug pa mi na p.p objasni malo kako ove liste sa brojevima i slovima da skidam hvala.........username=VQpti9tj7m&password=IaY3OvofRY&type=m3u_plus
Ajde objavi.ljubomora je cudo nemoj sada da vam objavim sve pa blokajte opet![]()
Ta je "down"takodje i u
Budi drug pa mi na p.p objasni malo kako ove liste sa brojevima i slovima da skidam hvala.........username=VQpti9tj7m&password=IaY3OvofRY&type=m3u_plus
takodje i u
https://iptv.community/threads/mag-converter-to-m3u.8261/
Kad smo vec kod Arene, samo 50 fps, ostalo ne valja ili to gledaju samo amatere.Svima ljep pozdrav
Malo jace od 2 mjeseca ovdje nisam pisao nista .... promatrao sta se radi... i kako vidim tapka se u mjestu
![]()
dotican izdvojio svoje vrijeme ... potrosio struje iz dana u Dan
a pritom unistio nije nista
.... servera ima more u kojima su izmedju ostalih Exyu kanali naravno bez token-a
i sam mogu da okacim javno ovog momenta more lista i sta? nista ....... bas nista nisam uradio
e sad ... kad budete shvatili sta se desava ajd da kazemo nakon 24h (mozda malo ranije mozda malo kasnije) kad neko postavi 100-200 lista mozda i visejednog servera bit ce vam lakse
1connect za zanimaciju
Прегледај го приврзокот 219519
Usput jedna lista
i razmislite o ovom sto sam napisao
kad budete shvatili sta se desava ajd da kazemo nakon 24h (mozda malo ranije mozda malo kasnije) kad neko postavi 100-200 lista mozda i visejednog servera bit ce vam lakse
Zivi bili![]()
drugi ti radi,ne sumnjaj svi imaju dobar config.Pozdrav mozeli se iz ovih servera izvuci koja lista?
ili ova
ajde ko ima dobar cfg neka proba
Još uvijek možeš nešto ubosti na Salezli barem na combodrugi ti radi,ne sumnjaj svi imaju dobar config.
Автоматски споено мислење: