Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
dobro jutro svima!!!

kako vam se da svadjati po ovoj vrucini...
Dosadno im jer nemaju ovo hahaha jebes liste i kanale Zrce hehehhe
Ovo je moj raj za koji dan ode ja dolje na 24 dana hehehe.To vam zivot a ne forumi

Bez-naslova.png

Pa kad se vratim sa najljepseg mora na svijetu Hrvatskog,spustam se sa klincima svaki dan u ovaj raj,a navece kad se vratim u vinograd da se stavi nesto pod peku,pa malo crnog vina,pa gemisti,pa se izvrti kotlovina koja pica pa opet ujutro na kupanje i tako do kraja 9 mjeseca.To vam zivot bez interneta mir tisina bez hopcupa i drkandija cijelo ljeto.Takvo nesto stavljajte a ne neke lokalne srpske kanale ili ti drugih drzava hahaah.
Zaigrani ste sa tim kanalima ko djeciji vrtic neznam ko se jos pali na to osim nekolicine izgubljenih u ovom 21 stoljecu
Bez-naslova.png

Ovo je moj raj za koji dan ode ja dolje na 24 dana hehehe.To vam zivot a ne forumi

Bez-naslova.png
odlicno mjesto za mlade ili ko nije ozenjen za odmor nema bolje cro ibiza jedina pored spanjolske sex 24/7 ludnica

Последно уредено:
Последно уредено:
i ja se isto to pitam, ja je vrtim bez tokena.... mad ko će ga znati....

P.S. da definitivno je bez tokena (y)
Nisam dugo otvaro bitku, samo sam je probao u moju skriptu koja ne radi preko get.php? playlist nego drugacije vadi strimove. Taj play_token server ga sam generise, znaci postoji, samo verovatno jos nije aktivan.
U vecini servera play_token je aktiviran.

SjQNyVj.png

YzWS4qg.png

Последно уредено:

Bez-naslova.png
Sve je to lepo,jedino je "mali" problem sto ima nas koji ne mozemo sebi to uzivanje da priustimo.Ali,ako nista tu je Dunav,kao alternativa ili bolje reci mogucnost:)

Molio bih za listu, ako mi je neko voljan poslati na PM:

http://mypanel.tv:80/

Na ovoj kojoj imam ne rade domaci kanali, bas ti koje najvise koristim.
Unaprijed zahvaljujem !

Molio bih za listu, ako mi je neko voljan poslati na PM:

http://mypanel.tv:80/

Na ovoj kojoj imam ne rade domaci kanali, bas ti koje najvise koristim.
Unaprijed zahvaljujem !
Nema više ex yu u mypanel, zbog zajebancija koju su uradili sa Mac adresama na nekim forumima oni uklonili ex yu i rešili problem budala koji su javno kačili i navalili na server.... Hahahahhahaah pravo rešenje zar ne:bravobe:

e ccc sramota djaba vam prepiranje jedan je kralj zivite u tom svom tunelu hahahah jbt ludnica o cemu se vi raspravljate sreca pa je jedan international ili kako ga raja prozvase Robin Hod eto sta ste sve objavili i unistili a moje liste sto sam dao na pm i dalje rade neke jos od 2016
voli vas vas kralj international
hahahaha
72295581dcd1.gif
Jedan je samo @international

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom