A jesam se uljenio... Zadnji put kad sam vadio bitku išla je bez play tokena. Kad je to ubacio....konacno da se prica nesto lepo......potpuno poznato,donekle isti nacin sa nekim dopunama .....
![]()
![]()
A jesam se uljenio... Zadnji put kad sam vadio bitku išla je bez play tokena. Kad je to ubacio....konacno da se prica nesto lepo......potpuno poznato,donekle isti nacin sa nekim dopunama .....
![]()
![]()
i ja se isto to pitam, ja je vrtim bez tokena.... mad ko će ga znati....A jesam se uljenio... Zadnji put kad sam vadio bitku išla je bez play tokena. Kad je to ubacio....
Dosadno im jer nemaju ovo hahaha jebes liste i kanale Zrce hehehhedobro jutro svima!!!
kako vam se da svadjati po ovoj vrucini...
odlicno mjesto za mlade ili ko nije ozenjen za odmor nema bolje cro ibiza jedina pored spanjolske sex 24/7 ludnicaDosadno im jer nemaju ovo hahaha jebes liste i kanale Zrce hehehhe
Ovo je moj raj za koji dan ode ja dolje na 24 dana hehehe.To vam zivot a ne forumi
![]()
Ako ti se tamo ne digne onda si za penziju definitivno tj za iptv liste heheheheehehhahahaa jojjjjjjjodlicno mjesto za mlade ili ko nije ozenjen za odmor nema bolje
Ma i ako si ozenjen, nema veze, malo "slinis" i sve super!odlicno mjesto za mlade ili ko nije ozenjen za odmor nema bolje
jbt dole ga i crow ima sansu umociti onda bi mozda prestao unistavati nejavlja se sve manje php adminAko ti se tamo ne digne onda si za penziju definitivno tj za iptv liste heheheheehehhahahaa jojjjjjjj
Nisam dugo otvaro bitku, samo sam je probao u moju skriptu koja ne radi preko get.php? playlist nego drugacije vadi strimove. Taj play_token server ga sam generise, znaci postoji, samo verovatno jos nije aktivan.i ja se isto to pitam, ja je vrtim bez tokena.... mad ko će ga znati....
P.S. da definitivno je bez tokena![]()
Sve je to lepo,jedino je "mali" problem sto ima nas koji ne mozemo sebi to uzivanje da priustimo.Ali,ako nista tu je Dunav,kao alternativa ili bolje reci mogucnostDosadno im jer nemaju ovo hahaha jebes liste i kanale Zrce hehehhe
Ovo je moj raj za koji dan ode ja dolje na 24 dana hehehe.To vam zivot a ne forumi
![]()
Nema više ex yu u mypanel, zbog zajebancija koju su uradili sa Mac adresama na nekim forumima oni uklonili ex yu i rešili problem budala koji su javno kačili i navalili na server.... Hahahahhahaah pravo rešenje zar neMolio bih za listu, ako mi je neko voljan poslati na PM:
http://mypanel.tv:80/
Na ovoj kojoj imam ne rade domaci kanali, bas ti koje najvise koristim.
Unaprijed zahvaljujem !
Jedan je samo @internationale ccc sramota djaba vam prepiranje jedan je kralj zivite u tom svom tunelu hahahah jbt ludnica o cemu se vi raspravljate sreca pa je jedan international ili kako ga raja prozvase Robin Hod eto sta ste sve objavili i unistili a moje liste sto sam dao na pm i dalje rade neke jos od 2016
voli vas vas kralj international
hahahaha
![]()
u pravu si,većina nas na forumu smo se nagledali onih listi koje je on davao nam.Jedan je samo @international