Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ne...evo vraćam tvoje....desno,piše....bandicam 2019-07-06 00-56-36-642.jpg[DOUBLEPOST=1562367780][/DOUBLEPOST]jbga,Željko....hoće li ga naći...?

pa u desnom gornjem uglu je i stavio.....moz staviti gde hoce ako zeli i po samoj sredini.....njegov problem.......zdrava stavlja logo koji je uglavnom u vecini slucaja u gornjem levom uglu......

da pošaljem sličicu...?
cjenim te,shvatio ovo kao zezanciju...ok...

da pošaljem sličicu...?
cjenim te,shvatio ovo kao zezanciju...ok...

sve je ok........nevezano sa tobom....ovde sam i naviko samo na podjebavanja,ne retko nekih koji sasvim sam siguran znaju bar 10 puta manje od mene..........a i to malo sto znam bas iz tog razloga prenosim na tamo neko drugo mesto......

toliko od mene.......uzivajte.....

bandicam 2019-07-06 01-14-24-703.jpg[DOUBLEPOST=1562368653][/DOUBLEPOST]Šota,tebi direkno na tvoj tv...samo reci što.....[DOUBLEPOST=1562368964][/DOUBLEPOST]Samo jedno pitanje za Šotu,što imaš protiv mene?kada su te drugi napadali,bio sam ti podrška,ne znam u čemu je problem,ovo te pitam javno?

Последно уредено:
Šota,tebi direkno na tvoj tv...samo reci što.....
Meni bas nista ne treba ;)
Screenshot_20190706-012050.jpg Screenshot_20190706-012045.jpg

Pozdrav[DOUBLEPOST=1562369550][/DOUBLEPOST]
Samo jedno pitanje za Šotu,što imaš protiv mene?kada su te drugi napadali,bio sam ti podrška,ne znam u čemu je problem,ovo te pitam javno?
Nemam ja nista protiv tebe bas nista..
stvarno ne znam od kud ti to? Na Pm sam ti odgovorio u vezi tog na isti nacin kao i sad .... sasvim korektno i ljudski .. imam te poruke ...
Pozdrav

Последно уредено:
jbga,kada ti sve kupiš,ali opet nemaš što se gleda....i nisi mi odgovorio na postavljeno pitanje,bilo bi mi drago,ovako ,javno....da napišeš u čemu je bio problem?nismo djeca...

jbga,kada ti sve kupiš,ali opet nemaš što se gleda....i nisi mi odgovorio na postavljeno pitanje,bilo bi mi drago,ovako ,javno....da napišeš u čemu je bio problem?nismo djeca...
Ja sad ne znam sta ja pisem javno? Rekao sam ti da si me to isto pitao preko Pm i odgovorio sam ti na isti nacin da izmedju mene i tebe nema nikakvih problema ujedno da kazem mene ovdje ne moze niko da napada ... ja to ne vidim tako ... to je doticnih njihova slabost ;)... ja sam sebi kupio samo Total tv i miran ;) to ako mislis da ja nemam sto se gleda :D ja ne znam ni sta imam ;) eto reci ti sta bi ja to trebao da imam a nemam ;)

Pozdrav

a sada REKLAME

Crno jaje...da bi bili sretni,i da gledate sve,da Vas drugi ne maltretiraju,s glupim programima,crno jaje vam daje popust 30%,naravno,jer vam treba lovica za godišnji,ali kako biti na godišnjem i ne gledati svoje omiljene tv kanale,zato je tu crno jaje da udovolji vašim potrebama....[DOUBLEPOST=1562371320][/DOUBLEPOST]ok Šota....napisano na pm,ok,nema ljutnje,nitko nije bitan nitkome u ovom virtualnom "životu"....haha,moram baciti koju reklamu,da poboljšam odlazak na neku drugu destinaciju.na odmor.....živi i zdravi svi bili....

Последно уредено:
Igram se malo sa python i unapredio sam moju skriptu. Evo kako izgleda sada, svi serveri mogu da se gledaju:

Video :
http://dl.free.fr/vowL5UfZ5

bFRCwA9.png

gWvk1S8.jpg
nisam te bas razumeo......evo to je to......

a to sto pise.....to meze restrimer da stavi st god hoce.....

bWULgUq.png
Velicina uvijek bili i ostali ,prvo ko ljudi a onda ko znalci !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom