Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
srekni i na vas da se stancav stirkav sto sakav rabotef
pa cak i gi nizev kako piperrki na ortoma nekolku
ali so teko na vremeto zastanaa polovinata mislam
i drug pat koj ke sakas ad baniras malku procitaj sto sam napisal i ne donesuvaj nekoja brza i glupa odluka
nit sma te spomenuodeka sam ti davao lista nit pa dega tvojta lista sam aj objavil a sega stacioniraj se na toa grado sto go napisa

baš ste mi dragi...ništa novo.,ima li tko da me iznenadi s nečim??

srekni i na vas da se stancav stirkav sto sakav rabotef
pa cak i gi nizev kako piperrki na ortoma nekolku
ali so teko na vremeto zastanaa polovinata mislam
i drug pat koj ke sakas ad baniras malku procitaj sto sam napisal i ne donesuvaj nekoja brza i glupa odluka
nit sma te spomenuodeka sam ti davao lista nit pa dega tvojta lista sam aj objavil a sega stacioniraj se na toa grado sto go napisa
за да се стационирам!!!..обрнам внимание на тоа од градот ,треба да баратам линокс........
многу добро прочитувам што си напишал,,,,и што ме прашуваше наивно во порака.......
ако мислиш дека сум донесол брза и глупва!!! одлука,,,,ако не се придржуваш на правилата.......
добро ќе прочитам,,,,што си напишал,,и како се однесуваш..и пак ќе донесам глупа одлука!!!!!
ама на подолго време!!!!

не се труди да преведуваш.......јас ги разбирам сите јазици,,,,,,,,а овдека пишувам ,,како што налага форумов!!!!!
и малку обрни внимание на своето однесување и воспитание

можеше да напишеш дека сум донесол избрзана одлука ,,
без тоа глупа.....не ме засега,,,,,
ама обрни малку вниамние на своето однесување
за во иднина ,,и во дискусиите со другите членови,,,,,,,
,и ме само ти,,а и другите,,,јас не чекам да има пријава ....
ако сум на линија реагирам и без пријава!!!

:) pa jas misles imam linux po toa se vidi da nemas ili imas poima
od nesto sto e mnogu gl;upavo a korisno kazuvam ti kako covek
na sto treba ad se stacioniras
ali ti trazes pises nekakov linux sto uopste nema veza so posto na grado
donesuvaj sto sakas nemi e gajle ne zavisam od tebe
nit pa sum zavisel nekogas od nekoj tuka na forumo
i nem da misles deka ke me uplais so tie tvoj zakani podolgo i pokratko vreme
coveko ubavo vi napisa sto evazno i da bataliteskeneri ali za koj
ne znaete da citate medju redovi zal mi e za site sto sakat da naucat

Последно уредено:
Oooo, vratio se Crow iz banovića :D ajde daj neku koju nemam a da je vredna - naravno nemoj javno.

:) pa sto reagiras ili ne reagiras na prijavi kobajagi u milicija rabotes pa treba nekoj prijava da ti pusti za nekoj clen i da ja razgledas i prosledis do nadlezen sud za ponatamosna postapka nee ovoa vredjane nego moe licno mislenje za sekoj forum
tuka sme za druzba a ne za sluzba kako nekoj izvrsitel
ako ne ti sedopaga ponasanjeto na mene ili nekoi clenovi a da nee u sklad so forumo mozes slobodno ad si dades ostavka na mesto moderator i ad si trazes druga rabota na primer kako clen nezavisna stranka ii da ne doagas vise

:) pa sto reagiras ili ne reagiras na prijavi kobajagi u milicija rabotes pa treba nekoj prijava da ti pusti za nekoj clen i da ja razgledas i prosledis do nadlezen sud za ponatamosna postapka nee ovoa vredjane nego moe licno mislenje za sekoj forum
tuka sme za druzba a ne za sluzba kako nekoj izvrsitel
ako ne ti sedopaga ponasanjeto na mene ili nekoi clenovi a da nee u sklad so forumo mozes slobodno ad si dades ostavka na mesto moderator i ad si trazes druga rabota na primer kako clen nezavisna stranka ii da ne doagas vise
вака,,,,ај не мудрувај многу!!!!!
не мислам тука со тебе да се расправам...

Haha,,hopcup pravi dečko....što se Vi veselite ako niste na privatnim forumima....kao,sve kod njih ima,da ako si zakupe server,a to nikada,ups,imam ja jadan stari,dam ga u dobrotvorne svrhe....za znalce i one koji misle da nešto znaju,evo,stvarno ću pokloniti server,onom tko mi napiše čemu to služi,i što zna što se s njim može napraviti....može javno ili na pm.....[DOUBLEPOST=1556670735][/DOUBLEPOST]Marko pozdrav....[DOUBLEPOST=1556670973][/DOUBLEPOST]tko mi odgovori,napišem mu karakteristike...plaća dostavu o svom trošku....mislim da je pošteno,,ako treba i slika....biti će....

e,bravo,...nemaa bratka do Cepenkov,sao tako....e moram probati apk od hopcuup....javim se za minutu....[DOUBLEPOST=1556672908][/DOUBLEPOST]e,apk editor...ne znam čemu bi služio,inače ima huawei 30 koji nema podršku za auto,ni mirror link,ni android auto,e nešto sam složio,tako da ima Waze,Google karte,Spotfy,Carstream.Google Play i Gogle podcasts...ali nije rootovan mob,,,,drugi p10 lite ide na root,pa da vidim....[DOUBLEPOST=1556673255][/DOUBLEPOST]hopcup,ako želiš javi se na pm.....[DOUBLEPOST=1556673782][/DOUBLEPOST]by the way,sve radi na Suzuki Vitari..ali nisam nikada zadovoljan,želim komplet,pa ću pokušati sa prethodno navedenim mob,želim potpunu kontrolu na iptv,malo zeznuto ako nemaš rootovan mob,ali,ako ima nekakav znalac,bitiće mi jako drago,da razmjenimo iskustva.....

Последно уредено:
javio sam ti se i cekam posta

sve objašnjeno....[DOUBLEPOST=1556675031][/DOUBLEPOST]da ne bi mislili da skrećemo s teme,ipak se piše o iptv-u i ostalim sranjima tv....samo ih ja želim dignuti na višu kvalitetu,što znači,na displeju u autu gledati što želim.....e,tu bi volio,ako ima nekakva znanja i isukstva,da se javi na pm...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom