Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за да се стационирам!!!..обрнам внимание на тоа од градот ,треба да баратам линокс........srekni i na vas da se stancav stirkav sto sakav rabotef
pa cak i gi nizev kako piperrki na ortoma nekolku
ali so teko na vremeto zastanaa polovinata mislam
i drug pat koj ke sakas ad baniras malku procitaj sto sam napisal i ne donesuvaj nekoja brza i glupa odluka
nit sma te spomenuodeka sam ti davao lista nit pa dega tvojta lista sam aj objavil a sega stacioniraj se na toa grado sto go napisa
pa jas misles imam linux po toa se vidi da nemas ili imas poima
pa sto reagiras ili ne reagiras na prijavi kobajagi u milicija rabotes pa treba nekoj prijava da ti pusti za nekoj clen i da ja razgledas i prosledis do nadlezen sud za ponatamosna postapka nee ovoa vredjane nego moe licno mislenje za sekoj forumвака,,,,ај не мудрувај многу!!!!!pa sto reagiras ili ne reagiras na prijavi kobajagi u milicija rabotes pa treba nekoj prijava da ti pusti za nekoj clen i da ja razgledas i prosledis do nadlezen sud za ponatamosna postapka nee ovoa vredjane nego moe licno mislenje za sekoj forum
tuka sme za druzba a ne za sluzba kako nekoj izvrsitel
ako ne ti sedopaga ponasanjeto na mene ili nekoi clenovi a da nee u sklad so forumo mozes slobodno ad si dades ostavka na mesto moderator i ad si trazes druga rabota na primer kako clen nezavisna stranka ii da ne doagas vise
поставувај ги работиве во спојлер,,,втор пат веќе ги поставувамAdult Tv
![]()
Varmint TV
77 Vues
Sport Tv
![]()
Beinsports HD 1
42 Vues
Adult Tv
![]()
Playboy-TV
37 Vues