Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja lepo kazem na bilo koji televizor smart tv ima u semi smart iptv aplikacija moze da se vadi lista...vecina njih misle da ne moze ali na zalost moze. Samo jedan klik na dalinski.
ako ti esko kazes da moze onda mozes da objasnis kako to ide...

Ja lepo kazem na bilo koji televizor smart tv ima u semi smart iptv aplikacija moze da se vadi lista...vecina njih misle da ne moze ali na zalost moze. Samo jedan klik na dalinski.
Koliko ja znam ide na SS Iptv ali ne na Smart Iptv, za znakom zaustavljanja(stop)

Ostajte to...Ja dosad nikome nisam dao svoju mac adresu a mnogo su to tražili za da mi pošalje liste....Nego uspeo sam iz jedne apk izvaditi jedna "dobra" lista sa 2000 konekcije koja radi duže vremena u apk a u VLC ili na smart mi neradi....pa ako neko zna kako to srediti ??!!..

Последно уредено:
na smart tv ne radi rtmp:// liste ....a dali ta lista radi u nekoj android apk recimo iptv

dobar dan nadam se da ste poneli kisobran ondar necete pokisnut jedini ako neskrenete gdje u kafanu: ayapivo:

@vlade98325 ако не си ги прочитал постовите..забрането е јавно објавување на MAC адреси!!!!!!!!!!!!!!!!

dobar dan jel ste svi tu na okupu
admini restrtimeri i ostali znani i neznani
niko se ne javlja ok cekacu jos malo

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom