Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kome sad pripisati krivicu, sto je iptv postao hobi.Neki su ot toga napravili zaradu i stvorili sebi neku egzistenciju.I to je ok, tako i treba.
Nekima je taj hobi dao mogucnost, slobodno vreme da popune necim sto ih intelektualno i psihicki ispunjava.I to je ok i tako treba.
I jedni i drugi (svako iz svog ugla) skoro i da negledaju iptv.Vise su orientisani na ispitivanje, istrazivanje i nadogradnju samog iptv sistema.
Sto znaci ne moze se govoriti o nekoj steti ili lopovluku koji je navodno na delu.
Svaki segment ekonomije kalkulira u sebi odredjeni stepen zagube ili stete.Negde je to kalo, negde rastur, negde krs, a negde to nazivaju kradja ili lopovluk.Dok god postoji ljudski faktor, postojace i ovi elementi ekonomije ili biznisa.
I sve bi bilo ok da nije na delu stupila tipicna balkanska sueta, ili tzv k.......e, ljubomora i zavist.A zna se kako se to na balkanu ispoljava. Svadjama, omalovazavanjima, psovkama,uvredama, pa sve do one poznate cakije i pistoljima.
Zakljucak za sve pametne je jasan.Za sve ovo ruzno sto se dogadja na forumu, nije kriv IPTV, i sve sto je vezano oko njega. Iptv je samo jos jedan povod - alibi da bi se na delu ponovo pokazala ta balkansko-palancka filozofija k........nja, suete, ega. ljuobmore i zavisti.A o vulgarnom,cinizmu i sarkazmu da ne govorim.
Ocito je da mi ne znamo da se ponasamo drugacije i ljudskije.Iz ovoga ne izuzimam ni prijatelje ni neprijatelje, ni moderatore, i administratore , ni clanove.Iz ovoga nisam izuzeo ni sebe.Jer cim sam ucestvovao u svemu ovome ovde, u svemu ovome sto se desva, znaci da i ja snosim odgovornost.Jer ako je neko covek on se i treba ponasati kao covek, a ne kao necovek.
Zato i vise ne zelim da u svemu ovome ucestvujem aktivno ili kao posmatrac.
Zato je ovo i moj zadnji post na ovom forumu.
Zato se i zauvek odjavljujem sa ovog foruma, koji je mogao biti sve samo ne ovo u sta se izrodio.

dobra ova narodna ima 1600 usera ,ali ocjena od 1-10 po meni 6
koju ljudi lovu prave a mi se zezamo ovdjerza djabe sta RECI

APP Subscribers

Devices Status

Total: 10 STB

0 STB
ON-LINE

10STB
OFF-LINE

6 STB
ACTIVE
MAG Subscribers
Subscribers Status

Total: 1249STB

540STB
ON-LINE

538STB
OFF-LINE

882STB
ACTIVE
Payments
All Payments

Total: €111,349.00

€2,342.00
APRIL

€2,342.00
THIS WEEK

€257.00
TODAY[DOUBLEPOST=1554662903][/DOUBLEPOST]art naprimjer ima samo zadnji mjesec 35000 eura ,ultra tv vec miliione broji 16000usera puta 12 eura pa vi kontajte , bitka dva brata itd ,nikome zivom nista neplacaju uzeti listu od njih je cisti sevap ,

Po meni, riba smrdi od glave:DOve naše nazovi "gazde" koji bi se bavili tim poslom su najveći krivci za sve što im se dešava. Mala bara a puno krokodila. Ne ulažu ništa, nemaju kvalitet, kradu jedni od drugih i gledaju kako će sjebati onog drugog. Čast izuzecima ali većina je šljam.

Po meni, riba smrdi od glave:DOve naše nazovi "gazde" koji bi se bavili tim poslom su najveći krivci za sve što im se dešava. Mala bara a puno krokodila. Ne ulažu ništa, nemaju kvalitet, kradu jedni od drugih i gledaju kako će sjebati onog drugog. Čast izuzecima ali većina je šljam.
upravo to sve na razmjena ,izdvojio bih mediju zdravu ultra tv i jo sjedno 3 servera nepoznata ovdje koji imaju kvalitet ostalo sve smece ,i naravno vrhunskih stranih servera koji rade bez lopa u vlc vrhunskih

upravo to sve na razmjena ,izdvojio bih mediju zdravu ultra tv i jo sjedno 3 servera nepoznata ovdje koji imaju kvalitet ostalo sve smece ,i naravno vrhunskih stranih servera koji rade bez lopa u vlc vrhunskih
gospodine slikaj svoj panel i svoju zaradu da vidimo koje pare uzamas ti,ako nije tajna.Mislis da to ovi ljudi neznaju da imas panel i uzimas vise od arta,samo sto ti niko nesmije da kaze od ovih sto traze liste,da ih nebi odbio sutra.Dijelis tudje,unistavas,samo da bi TI profitirao,ne sto si dobar covjek.I zbogom kajgano

Последно уредено:
gospodine slikaj svoj panel i svoju zaradu da vidimo koje pare uzamas ti,ako nije tajna
netreba mi panel ima dobar posao hvlala bogu ,protiv smradova reselera se borim vec 12 godina,miran san dobar san ,stim na zapadu nema zajebancije ,[DOUBLEPOST=1554663548][/DOUBLEPOST]
gospodine slikaj svoj panel i svoju zaradu da vidimo koje pare uzamas ti,ako nije tajna
uzimam 67000 dolara toliko mi stoji na t4 slipu sto sam zaradio sa prekovremenim drzavi platio 11000

bježite ljudi...na iptv pozitive forum tamo se zna tko je gazda,pozdrav :misticen:

dobra ova narodna ima 1600 usera ,ali ocjena od 1-10 po meni 6
koju ljudi lovu prave a mi se zezamo ovdjerza djabe sta RECI

APP Subscribers

Devices Status

Total: 10 STB

0 STB
ON-LINE

10STB
OFF-LINE

6 STB
ACTIVE
MAG Subscribers
Subscribers Status

Total: 1249STB

540STB
ON-LINE

538STB
OFF-LINE

882STB
ACTIVE
Payments
All Payments

Total: €111,349.00

€2,342.00
APRIL

€2,342.00
THIS WEEK

€257.00
TODAY[DOUBLEPOST=1554662903][/DOUBLEPOST]art naprimjer ima samo zadnji mjesec 35000 eura ,ultra tv vec miliione broji 16000usera puta 12 eura pa vi kontajte , bitka dva brata itd ,nikome zivom nista neplacaju uzeti listu od njih je cisti sevap ,
I ja kažem da je sevap, pogotovo od ovih što prodaju liste 10 i više eura,kao npr Art,ultra,viet. Ovaj Viet nema npr.niti jedan crnogorski kanal a cijenom dere.,2 eura im je dosta mjesecno

Envoyé de mon HUAWEI GRA-L09 en utilisant Tapatalk

On je pitao kako da izvadi listu iz aplikacije....ne kako da gleda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom