- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
hvala ti druze,nadam se da ce se javiti posteni haker koji mi je ukrao podatke i da ces mi proslijediti![]()
Sad cu svoju babu da postavim za gazdu narodne i otvorit joj racun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hvala ti druze,nadam se da ce se javiti posteni haker koji mi je ukrao podatke i da ces mi proslijediti![]()
upravo to sve na razmjena ,izdvojio bih mediju zdravu ultra tv i jo sjedno 3 servera nepoznata ovdje koji imaju kvalitet ostalo sve smece ,i naravno vrhunskih stranih servera koji rade bez lopa u vlc vrhunskihPo meni, riba smrdi od glaveOve naše nazovi "gazde" koji bi se bavili tim poslom su najveći krivci za sve što im se dešava. Mala bara a puno krokodila. Ne ulažu ništa, nemaju kvalitet, kradu jedni od drugih i gledaju kako će sjebati onog drugog. Čast izuzecima ali većina je šljam.
gospodine slikaj svoj panel i svoju zaradu da vidimo koje pare uzamas ti,ako nije tajna.Mislis da to ovi ljudi neznaju da imas panel i uzimas vise od arta,samo sto ti niko nesmije da kaze od ovih sto traze liste,da ih nebi odbio sutra.Dijelis tudje,unistavas,samo da bi TI profitirao,ne sto si dobar covjek.I zbogom kajganoupravo to sve na razmjena ,izdvojio bih mediju zdravu ultra tv i jo sjedno 3 servera nepoznata ovdje koji imaju kvalitet ostalo sve smece ,i naravno vrhunskih stranih servera koji rade bez lopa u vlc vrhunskih
netreba mi panel ima dobar posao hvlala bogu ,protiv smradova reselera se borim vec 12 godina,miran san dobar san ,stim na zapadu nema zajebancije ,[DOUBLEPOST=1554663548][/DOUBLEPOST]gospodine slikaj svoj panel i svoju zaradu da vidimo koje pare uzamas ti,ako nije tajna
uzimam 67000 dolara toliko mi stoji na t4 slipu sto sam zaradio sa prekovremenim drzavi platio 11000gospodine slikaj svoj panel i svoju zaradu da vidimo koje pare uzamas ti,ako nije tajna
I ja kažem da je sevap, pogotovo od ovih što prodaju liste 10 i više eura,kao npr Art,ultra,viet. Ovaj Viet nema npr.niti jedan crnogorski kanal a cijenom dere.,2 eura im je dosta mjesecnodobra ova narodna ima 1600 usera ,ali ocjena od 1-10 po meni 6
koju ljudi lovu prave a mi se zezamo ovdjerza djabe sta RECI
APP Subscribers
Devices Status
Total: 10 STB
0 STB
ON-LINE
10STB
OFF-LINE
6 STB
ACTIVE
MAG Subscribers
Subscribers Status
Total: 1249STB
540STB
ON-LINE
538STB
OFF-LINE
882STB
ACTIVE
Payments
All Payments
Total: €111,349.00
€2,342.00
APRIL
€2,342.00
THIS WEEK
€257.00
TODAY[DOUBLEPOST=1554662903][/DOUBLEPOST]art naprimjer ima samo zadnji mjesec 35000 eura ,ultra tv vec miliione broji 16000usera puta 12 eura pa vi kontajte , bitka dva brata itd ,nikome zivom nista neplacaju uzeti listu od njih je cisti sevap ,
Moze se gledati link liste na bilo koji smart tv. Na smart iptv aplikacijiNe možeš vidjeti listu od smart iptv aplikacija....Eventualno instaliraš smart iptv apk na pc, prodavač ti pošalje listu i ti ta lista izvadiš sa url helper ili url snooper..
Mislim da je nešto drugo bilo u pitanju člana ?Moze se gledati link liste na bilo koji smart tv. Na smart iptv aplikaciji
Ja lepo kazem na bilo koji televizor smart tv ima u semi smart iptv aplikacija moze da se vadi lista...vecina njih misle da ne moze ali na zalost moze. Samo jedan klik na dalinski.On je pitao kako da izvadi listu iz aplikacije....ne kako da gleda