- Член од
- 23 февруари 2019
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze,nisi se naspavao ili je nesto drugo u pitanju?O cemu se radi?Prepisuješ, pa zar i Ti, znaš kako se na to gleda, a i sad će biti preko 200 i samo fik.
jesi sedeo na ladan beton.
Код:https://www.en.m3uiptv.com/iptv-links-free-m3u-playlist-31-03-2019/
I mene tako zajebava,to se i ja pitam izgleda da Gale ima morsku bolest od liste....Druze,nisi se naspavao ili je nesto drugo u pitanju?O cemu se radi?
Vec je bilo objavljeno,postavio sam iz namere da ljudi gledaju dok radi,kao i sve ostalo,znas i sam da nista vecno nije pa tako i ova lista,toliko mogu da pomognem na ovakav nacin,citave panele i servere nemam,pozdrav....https://i.postimg.cc/kgGQdj03/2019-03-31-114522.png
pa jebiga to se gleda ,a šta je vama, bili ste pod vaservagu
Kako smo krenuli sa vlc -om, pitanje je vremena kada ce neko obznaniti, da ovaj vlc moze da gleda i ljudske sudbine.Tarot karte, natalne karte,gledanje u solji kafe sve to ode u istoriji.Sad sve se to radi na na svemogucem vlc-u.VLC JE ZAKONRadi normalno bravo White![]()
Liste su samo povod za razdor kvazi-prijateljstva, a ne prijateljstva.Postoje takvi ljudi koji se vode filozofijom:"Samo licni interesi su vecni, sve ostalo je samo sredstvo za postizanje svojih ciljeva i interesa". Ja licno ovde, na int. forumima sam upoznao izvanredne ljude, koji su mi postali veliki prijatelji i svakako mogu reci 'stojim iza njega'.A dali oni stoje iza mene, to su pokazali svojim nesebicnim pomaganjem,i razumevanjem kako bi lakse shvatio bit i sustinu iptv-a.Hvala im, ne na tome, nego hvala im na tome sto su se pokazali kao pravi ljudi i prijatelji na koje mozes uvek racunati.[QUOTE="zok2009, ....svih ovih godina,koliko sam na forumu,nisam upoznao čovjeka,da bih napisao,stojim iza njega,bilo je pokušaja...ali znanje i liste su razdor,tih prijateljstava,zato "jučer" je bio netko,"danas",je hop...i u čemu je problem?.
неможеш да дишеш без него))))Zokiniko ,moze li komunikacija na pp,pozz
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
Неможеш не се пишува вака споено туку Не можешнеможеш да дишеш без него))))